Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπλείκ Λάιβλι δε χρειάζεται στυλίστα

Η Μπλείκ Λάιβλι δε χρειάζεται στυλίστα

Η Αμερικανίδα ηθοποιός προτιμά να διαλέγει από μόνη της ποια ρούχα θα φορέσει, αφού κι η ίδια είναι λάτρης της μόδας.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Μπέιλ Λάιβλι, γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη νεανική σειρά που συνδέθηκε άρρητα με τον κόσμο της μόδας, Gossip Girl δήλωσε πως ντύνεται μόνη της και δεν έχει ανάγκη κανένα στυλίστα.Με πολυσυζητημένες και εξαιρετικές εμφανίσεις σε εβδομάδες μόδας, πάντα τραβά τα βλέμματα με τις στιλιστικές της επιλογές. Έχει χαρακτηριστεί άλλωστε, ως μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στο Χόλιγουντ και φαίνεται να το απολαμβάνει, αφού η λατρεία της για τη μόδα είναι έκδηλη.
Θα νόμιζε κανείς, πως πίσω από τις διθυραμβικές κριτικές που αποσπά διαρκώς για τα σύνολο που φορά, κρύβεται ένας εξαιρετικός στυλίστας. Η νεαρή ηθοποιός διαψεύδει τις υποθέσεις, μαρτυρώντας πως θέλει να επιλέγει μόνη της τα ρούχα που θα φορέσει στην εκάστοτε εκδήλωση. Η ίδια συνεχίζει περιγράφοντας πως, ενώ της απολαμβάνει να παρίσταται σε πασαρέλες διαφόρων σχεδιαστών, της είναι εξαιρετικά δύσκολο να συγκρατήσει τα σχέδια που της άρεσαν. Γι’ αυτό τα φωτογραφίζει και ταυτόχρονα συνεργάζεται με τη βοηθό της προκειμένου να βρει όλα εκείνα τα look που την ενθουσίασαν περισσότερο.
Μετρώντας λοιπόν αντίστροφα για το ετήσιο Met Gala, όλοι ανυπομονούν να δουν τι θα φορέσει αυτή τη φορά η Μπλείκ Λάιβλι, μιας και όπως η ίδια δήλωσε στη Vogue, χρειάστηκαν εξακόσιες ώρες για το ρούχο της και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Ο σχεδιαστής δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, αλλά τα αξεσουάρ και τα παπούτσια του συνόλου ανέλαβαν οι Λορέιν Σκουάρτζ και Κριστιάν Λουμπουτέν, αντίστοιχα.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024