Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανάκληση για 123.000 Τesla Model S

Ανάκληση για 123.000 Τesla Model S

Τη μεγαλύτερη ανάκληση της ιστορίας της ανακοίνωσε η Tesla περιλαμβάνοντας 123.000 Model S που είναι πιθανόν να παρουσιάσουν φθορά στο σύστημα διεύθυνσης.

Τα προβλήματα αξιοπιστίας των προτάσεων της Tesla αποκτούν μια άλλη διάσταση, καθώς η αμερικανική φίρμα είναι πλέον αναγκασμένη να εκπονήσει το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανάκληση στην ιστορία της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, η Tesla ανακαλεί 123.000 Model S, τα οποία είναι πολύ πιθανόν να παρουσιάζουν φθορές και συγκεκριμένα οξείδωση σε επιμέρους τμήματα σύστημα διεύθυνσης.

Συγκεκριμένα, το πρόβλημα της οξείδωσης παρουσιάζεται σε πίρους του συστήματος διεύθυνσης, χωρίς ωστόσο η φθορά αυτή να επηρεάζει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την Tesla, η αντικατάσταση των πίρων πραγματοποιείται προληπτικά και χωρίς οποιοδήποτε κόστος για τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων.

Η ανάκληση της αμερικανικής φίρμας περιλαμβάνει μοντέλα που έχουν παραχθεί πριν από τον Απρίλιο του 2016, ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ανάλογα προβλήματα είναι πιθανό να παρουσιάσει και το μικρότερο και πιο προσιτό Model 3.

Εν μέσω φημών για την αδυναμία της Tesla να εξασφαλίσει την απαιτούμενη ποιότητα και αξιοπιστία στις προτάσεις της, η μετοχή της αμερικανικής φίρμας σημείωσε περαιτέρω πτώση της τάξης του 4%.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024