Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με κατεβασμένα παντελόνια

Με κατεβασμένα παντελόνια

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει ότι δεν είχε οποιαδήποτε σχέση με την Στόρμι Ντάνιελς. Μην του το πείτε, αλλά η πλειοψηφία των Αμερικανών (σε ποσοστό που ξεπερνά το 70%) πιστεύουν το αντίθετο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει ότι δεν είχε οποιαδήποτε σχέση με την Στόρμι Ντάνιελς. Μην του το πείτε, αλλά η πλειοψηφία των Αμερικανών (σε ποσοστό που ξεπερνά το 70%) πιστεύουν το αντίθετο.

Μάλιστα η εκπομπή «60 Minutes» την Κυριακή – στην οποία εκτός από την πορνοστάρ εμφανίσθηκε με μια συγκινητική συνέντευξη και ο Γιάννης Αντετοκούμπο – σημείωσε τα μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης εδώ και μια δεκαετία. Η προηγούμενη ήταν το 2008, του νεοεκλεγέντα, τότε, προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και της συζύγου του Μισέλ.

Περίπου 24,5 εκατομμύρια άτομα κάθησαν μπροστά στην τηλεόρασή τους για να ακούσουν γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική ζωή ενός προέδρου που δίνει τεράστια σημασία στην τηλεθέαση, από την εποχή ακόμα του δικού του ριάλιτι «The Apprentice». Και όχι μόνο αυτό. Σε άλλο ένα πλήγμα για τον πρόεδρο που λατρεύει το Twitter και διεξάγει τις διεθνείς σχέσεις της χώρας μέσω αυτού, η συγκεκριμένη συνέντευξη ήταν Νο 1 trend.

Η Ντάνιελς, απλή, με χιούμορ, ανθεκτική ιδιοσυγκρασία λόγω και του επαγγέλματός της, περιέγραψε πως σε ξενοδοχείο της λίμνης Τάχο το 2006, είπε στον Τραμπ να γυρίσει και να κατεβάσει το παντελόνι του, έδωσε ξυλιές στον πισινό με ένα περιοδικό στο εξώφυλλο του οποίου ήταν εκείνος, πως την συνέκρινε με την κόρη του Ιβάνκα, πως δεν σημειώθηκε κάποιο φαντασμαγορικό επεισόδιο στο κρεβάτι, πως την έβαλε να παρακολουθήσει ένα ολόκληρο ντοκιμαντέρ για τους καρχαρίες που μισεί και πως της υποσχέθηκε ότι θα την καλέσει στο ριάλιτι (κάτι που δεν έγινε ποτέ).

Τα πράγματα σοβάρεψαν όμως, όταν περιέγραψε πως πέντε χρόνια αργότερα, ένας άνδρας την πλησίασε σε πάρκινγκ και απείλησε την ίδια και την κόρη της, προκειμένου να σταματήσει να μιλάει για την νύχτα εκείνη με τον Τραμπ.

H πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών με τίτλους όπως «Big Busted Goddesses of Las Vegas» φαίνεται αυτή τη στιγμή να αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή για τον πρόεδρο. ‘Ισως διότι είναι πιο Τραμπ από τον Τραμπ – μιλά την ίδια γλώσσα, απευθύνεται στον μέσο Αμερικανο, κάνει περιοδείο με τίτλο που τρολάρει το βασικό προεκλογικό σύνθημα του προέδρου πασπαλισμένο με αρκετή λαγνεία και υιοθετεί την ίδια διάθεση να αγνοήσει την όποια εξουσία, με καλύτερο τρόπο από εκείνον τον οποίο προσπάθησε να δείξει ότι διαθέτει ο Τραμπ.

Η Στόρμι δικαιώνει τις 18 γυναίκες που έχουν κατηγορήσει τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση. Αναδεικνύει τις αδυναμίες του (που δεν είναι και λίγες), τον ρεζιλεύει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και του αναθέτει τον ρόλο του μπουφόνου σε μια κωμωδία που μερικές φορές γίνεται τραγική λόγω των συνεπειών της σε όλο τον κόσμο

in.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024