Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστολή Μώραλη σε Κοντονή για τη μεταφορά του Δικαστικού Μεγάρου

Επιστολή Μώραλη σε Κοντονή για τη μεταφορά του Δικαστικού Μεγάρου

Επιστολή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, έστειλε σήμερα ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης για τη μεταφορά του Δικαστικού Μεγάρου της πόλης στο κτίριο της πρώην Ραλλείου Σχολής.

Επιστολή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, έστειλε σήμερα ο
δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης για τη μεταφορά του Δικαστικού Μεγάρου
της πόλης στο κτίριο της πρώην Ραλλείου Σχολής.

Ο κ Μώραλης, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει την περασμένη εβδομάδα, μέσω της επιστολής ζητά να δοθούν σαφές χρονοδιάγραμμα και δεσμεύσεις για την υλοποίηση και την παράδοση του έργου, που μένει σε εκκρεμότητα εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια.

Μάλιστα, ο κ. Μώραλης σε συνέντευξη του στα ΝΕΑ είχε δηλώσει πως «εδώ και τρία χρόνια δε μας έχει ποτέ γνωστοποιηθεί η οποιαδήποτε απόφαση του οποιουδήποτε δημοσίου φορέα καθώς φυσικά και κανένα χρονοδιάγραμμα υλοποίησης… Δεν μπορεί μια ολόκληρη πόλη να περιμένει εσαεί και να είναι όμηρος του υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο Δήμος Πειραιά ό, τι έπρεπε να κάνει για να προχωρήσει η ανακατασκευή του κτιρίου, το έχει πράξει έγκαιρα και με το παραπάνω».

Παράλληλα, ο δήμαρχος Πειραιά έστειλε επιστολή και στον υπουργό Επικρατείας αρμόδιο για ζητήματα καθημερινότητας του πολίτη, Αλέκο Φλαμπουράρη για θέματα που αφορούν την πόλη του Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εν λόγω επιστολή, ο κ Μώραλης θέτει το ζήτημα της καθυστέρησης της παράδοσης των έργων μέτρο και τραμ, όπως και την εκκρεμότητα έκδοσης Προεδρικού Διατάγματος για την ανάπλαση του Μικρολίμανου αλλά και τη μη έκδοση μέχρι σήμερα Κοινής Υπουργικής Απόφασης για το ανταποδοτικό όφελος του ΟΛΠ προς τον Δήμο.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024