Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολα παίζουν! Μεταλλικά χρώματα, φλοράλ, βινύλ, βολλάν και η... Gigi Hadid στον αστραφτερό «κύκλο» της μόδας

Ολα παίζουν! Μεταλλικά χρώματα, φλοράλ, βινύλ, βολλάν και η… Gigi Hadid στον αστραφτερό «κύκλο» της μόδας

Η μεγάλη τσάντα από PVC του οίκου Chanel μοιάζει με αυτές της παιδικής μας ηλικίας. Διάφανη, με το ασημένιο χαρακτηριστικό «κούμπωμα» του brand, φωτογραφίζεται από τον Tim Elkaim για την γαλλική “Vogue”.

Μαργαρίτα Σφέτσα

Η μεγάλη τσάντα από PVC του οίκου Chanel μοιάζει με αυτές της παιδικής μας ηλικίας. Διάφανη, με το ασημένιο χαρακτηριστικό «κούμπωμα» του brand, φωτογραφίζεται από τον Tim Elkaim για την γαλλική “Vogue”. Με τα …χρυσόψαρα να κολυμπούν στο εσωτερικό της. Το μαντό από crepe de Chine μοιάζει με ολάνθιστο κήπο. Τα χρώματα που επέλεξαν στην MIU-MIU είναι το πράσινο και το έντονο ροζ.

Αυτό το καλοκαίρι «όλα παίζουν». Ρούχα κλασικά και εκκεντρικά. Αξεσουάρ σε classic style αλλά και κάποια που νομίζεις ότι οι γυναίκες δύσκολα θα τοποθετούσαν στα ράφια της ντουλάπας τους. Η νέα σεζόν είναι γεμάτη εκπλήξεις. Η μόδα διασκεδάζει τρελά με τα σχέδια, τα χρώματα, το φως. Οι γυναίκες είναι πολύ δύσκολο να επιλέξουν.

Ίσως επειδή υπάρχουν γύρω τους τόσα πολλά διαφορετικά ρούχα, τάσεις, σχέδια. Μερικά από αυτά δίνουν τον χαρακτηριστικό τόνο για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Οι διάσημοι designers στο Παρίσι, το Μιλάνο, το Λονδίνο, το Τόκιο, τη Νέα Υόρκη, βρίσκονται σε μεγάλα κέφια. Ίσως και σε… κάποια σύγχυση. Το αποτέλεσμα όμως είναι πολύ όμορφο. Ποια όμως είναι τα χαρακτηριστικότερα και πλέον πολυφωτογραφημένα ρούχα και αξεσουάρ για τους επόμενους μήνες; Τα outfits τα οποία «βρίσκονται» στα εξώφυλλα και editorials των μεγάλων περιοδικών αλλά και στις πολυδάπανες καμπάνιες των κορυφαίων σχεδιαστών; Παρουσιάζουμε τα ωραιότερα από αυτά. Ο οίκος Moschino παρουσίασε ένα κατάλευκο κοστούμι. Το συνδύασε με τεράστιο πορτοκαλί φιόγκο και πανύψηλες μπότες. Διασκεδαστικό στοιχείο-μόνο για την πασαρέλα-το μοντέλο το οποίο κυκλοφορεί με τεράστιες ανθοδέσμες μέσα από το σακάκι και τις… μπότες.

Μίνι ροζ λουλούδια και φόρμες

Ο Lanvin με το λευκό-κόκκινο ασύμμετρο μίνι φόρεμα και την ολόασπρη κλασική τσάντα. Τα ασπρόμαυρα υφασμάτινα μποτίνια με το χρυσό μεταλλικό τακούνι by Salvatore Ferragamo. Το μαύρο στράπλες φόρεμα με τα φτερά και κρόσσια της Celine. Τα λευκά δαντελένια φορέματα με τα μαύρα φιογκάκια στους ώμους και τη λεπτή μαύρη ζώνη. Από τη MIU-MIU. Οι μαύρες μπότες με τα φτερά και μίνι φορέματα του Saint Laurent. Τα λευκά t-shirts και τα πορτοκαλί σατέν φορέματα με τους ογκώδεις ώμους και τις πέρλες στο λαιμό, του οίκου Gucci.

Τα έντονα ροζ λουλούδια πάνω στα φορέματα αλλά και τα δαχτυλίδια που σχεδίασαν οι Dolce & Gabbana. Οι μεγάλοι μαύροι φιόγκοι στα μαλλιά των μοντέλων της Chanel. Συνοδεύουν τα ταγιέρ. Οι τσάντες είναι ασημένιες μεταλλικές. Τα γυαλιά-μάσκες. Τα μαυρόασπρα (κλειστά στο λαιμό) φορεματάκια του οίκου Dior. Σεμνά στο πάνω μέρος γίνονται απίστευτα sexy όσο… κατεβαίνεις προς τα κάτω.
Σορτσάκι-φόρμα σε μεταλλικό πράσινο με χρυσές λεπτομέρειες. Saint Laurent by Anthony Vaccarello. Τα μαύρα παγιετέ παντελόνια με τις ασορτί έξωμες μπλούζες του Giorgio Armani. Τα ασπρόμαυρα πέδιλα με τους σατέν φιόγκους του brand Stella Luna. Τα λευκά κοστούμια με την ασορτί δαντελένια μπλούζα της ESCADA. Οι μεγάλες καρό τσάντες Fendi. Τα λευκά και ασημένια αθλητικού τύπου παπούτσια by Zadig & Voltaire. Η τόσο όμορφη και χαρούμενη τσάντα “Mon Petit Poney” του Moschino. Τα φορέματα σε λευκό, μαύρο, κίτρινο που μοιάζουν με μεγάλα φουλάρια και την υπογραφή της Donatella Versace.



Τα ευφάνταστα μακριά φορέματα στο χρώμα του πάγου από τον οίκο ETRO. Τα μαύρα ψηλοτάκουνα DSQUARED 2 με τις πολλές χρυσές αγκράφες στο πλάι. Συνδυάζονται με τα animal prints κολλάν και τις τουνίκ με τα μεγάλα λουλούδια του brand. Εκκεντρικό το στυλ, σίγουρα όμως ξεχωριστό. Τα κλασικά ιβουάρ πουκάμισα της Jil Sander, που νομίζεις ότι είναι… πλαστικά.

Τα γαλάζια (σχεδόν εφηβικά) φορέματα με τα βολάν της Stella McCartney. Η Τζίτζι Χαντίντ ποζάρει η ίδια για τα ρούχα που σχεδίασε και πάλι για το brand Tommy Hilfiger. Με «φόντο» την πίστα που φιλοξενεί αγώνες αυτοκινήτων και χαρίζει έμπνευση στην ίδια…

in.gr

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024