Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τιμωρία του Σαββίδη και όχι του ΠΑΟΚ ζητά η Ένωση Κεντρώων

Τιμωρία του Σαββίδη και όχι του ΠΑΟΚ ζητά η Ένωση Κεντρώων

Θέση στην υπόθεση της διακοπής του ποδοσφαιρικού αγώνα της Τούμπας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, μετά την ένοπλη εισβολή του προέδρου των γηπεδούχων Ιβάν Σαββίδη, πήρε η Ένωση Κεντρώων, ζητώντας την τιμωρία μόνο του ομογενή παράγοντα και όχι της ομάδας.

Να μην τιμωρηθεί η ομάδα του ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα και οδήγησαν στη διακοπή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ ζητά η Ένωση Κεντρώων με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Συγκεκριμένα, το κόμμα της αντιπολίτευσης τονίζει την αντίθεσή του στο να τιμωρηθεί η ομάδα για την είσοδο του προέδρου της Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο. «Το αδίκημα του κ. Σαββίδη ήταν ότι οπλοφορούσε και εισήλθε με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο, συμβάν για το οποίο ζήτησε συγγνώμη» αναφέρει, σημειώνοντας πως «αν οι αρμόδιοι θεωρούν ότι πρέπει να τιμωρηθεί για την πράξη του, ας το κάνουν».

Παράλληλα, η Ένωση Κεντρώων τονίζει πως «αν συνεχιστεί αυτός ο πόλεμος Βορρά – Νότου θα υπάρξει διχαστικό κλίμα στην Ελλάδα, δεδομένου ότι τα πιο πολλά κόμματα είναι έτοιμα να δεχθούν σύνθετη ονομασία που περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία».

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024