«Γελοιότητα» χαρακτηρίζουν συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά τις δύο επιστολές της εταιρίας προς τον πρώην πρωθυπουργό που διαβιβάστηκαν στην ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης από την προϊσταμένη της εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη. 

«Συνεχίζεται η γελοιότητα από τη γνωστή συμμορία» ανέφεραν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, σημειώνοντας πως προτού δουν τα στοιχεία τα μέλη της επιτροπής είχε γίνει διαρροή σε «γνωστό έντυπο» που επιτίθεται στον κ. Σαμαρά.

Ανέφεραν, ακόμη, πως η γελοιότητα είναι τέτοια που, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορήθηκε από την προστατευόμενη μάρτυρα με την κωδική ονομασία, Αικατερίνη Κελέση, ότι χρηματίστηκε το 2013 από τροχήλατη βαλίτσα που πήγε στο Μαξίμου, η επιστολή από τη Novartis με σκοπό να υπάρξει συνάντηση μαζί του πήγε στον Αντώνη Σαμαρά το 2014.

Από τη Νέα Δημοκρατία οι δύο επιστολές δεν αξιολογούνται ως σημαντικές. Βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέλη της ειδικής επιτροπής, σημείωναν ότι πρόκειται για επιστολές που έγιναν παραμονές του Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, με στόχο να υπάρξει συνάντηση στελεχών της εταιρίας μαζί του, αλλά ο κ. Σαμαράς δεν πήγε στο Νταβός, ούτε τη μια ούτε την δεύτερη φορά, δηλαδή δεν πήγε ούτε το 2013 ούτε το 2014.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ