Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Και οι σκύλοι χορτάτοι!

Και οι σκύλοι χορτάτοι!

Επειτα από τρεις διαδοχικές ήττες στην Ευρωλίγκα, το χθεσινό ματς κόντρα στον Πανιώνιο έμοιαζε με το απαραίτητο βάλσαμο και το αναγκαίο παυσίλυπο για τον Παναθηναϊκό. Εμοιαζε επίσης με μια καλή ευκαιρία, που μάλιστα (ελέω της χαμηλής επικινδυνότητας του αντιπάλου) δεν ενείχε το παραμικρό ρίσκο, να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να ξεμπουκώσουν οι παίκτες οι οποίοι […]

Επειτα από τρεις διαδοχικές ήττες στην Ευρωλίγκα, το χθεσινό ματς κόντρα στον Πανιώνιο έμοιαζε με το απαραίτητο βάλσαμο και το αναγκαίο παυσίλυπο για τον Παναθηναϊκό.

Εμοιαζε επίσης με μια καλή ευκαιρία, που μάλιστα (ελέω της χαμηλής επικινδυνότητας του αντιπάλου) δεν ενείχε το παραμικρό ρίσκο, να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να ξεμπουκώσουν οι παίκτες οι οποίοι μεσοβδόμαδα αρκούνται σε ρόλο θεατών και… χειροκροτητών.

Στο τέλος της ημέρας οι Πράσινοι, με όχημα ένα εντυπωσιακό σερί 31-4, έριξαν διαφορά 44 πόντων (97-53), πέτυχαν το 43-0 στην έδρα τους κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες, συνέχισαν την άπταιστη διαδρομή τους στο φετινό πρωτάθλημα (18-0) και τηρουμένων των αναλογιών, είχαν και την πίτα σωστή και τους σκύλους χορτάτους!

Σε αυτόν τον ρόλο διέπρεψαν κυρίως ο Ζακ Ογκαστ (15 π., 9 ρ., σε 16 λεπτά) και ο νεανίας Γιώργος Καλαϊτζάκης (6 π. σε 14′), με τον Τσάβι Πασκουάλ να δηλώνει την ικανοποίησή του «όχι τόσο για τη νίκη, όσο για τον τρόπο με τον οποίο την πετύχαμε, με ισορροπία στις δύο άκρες του γηπέδου, με σοβαρότητα και με αυτοσυγκέντρωση».

Μετά τη βαριά ήττα στη Μαδρίτη (92-75) ο Παναθηναϊκός βλέπει τις ελπίδες του για τη διεκδίκηση μιας θέσης στην τετράδα να εξανεμίζονται, αλλά τα σοβαρότερα ζητήματα που καλείται να επιλύσει άμεσα έχουν να κάνουν με τη σύγχυση των ρόλων, τη διατάραξη της χημείας του και την ύφεση στην απόδοση των παικτών ρακέτας: πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που η ατζέντα του σε αυτές τις δυο διαβολοβδομάδες περιλαμβάνουν έξι απανωτά ματς (Ρεάλ, Πανιώνιος, Κύμη, Μάλαγα, Ερυθρός Αστέρας, Μακάμπι Τελ Αβίβ).

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024