Οι Ιάπωνες εισάγουν στο δημοφιλές crossover τους μια σειρά αλλαγών που αναλαμβάνουν να ενισχύσουν το εξοπλιστικό του προφίλ, κάνοντας παράλληλα πιο εύκολη και άνετη τη ζωή του οδηγού, χωρίς ωστόσο να αλλοιώνουν τον τολμηρό σχεδιαστικό χαρακτήρα του Juke ο οποίος εξακολουθεί να αποφέρει στην Nissan πάνω από 100.000 πωλήσεις ετησίως.

Σε αισθητικό επίπεδο οι αλλαγές εντοπίζονται στο μπροστινό τμήμα όπου δεσπόζει το χαρακτηριστικό “V” μοτίβο της γρίλιας, τα πιο ματ μέταλλα και τα πιο σκουρόχρωμα καλύμματα για τα φωτιστικά σώματα συμπεριλαμβανομένων των δεικτών αλλαγής πορείας στους καθρέφτες.

Στο βασικό εξοπλισμό του ανανεωμένου Juke ανήκουν πλέον τα φώτα ομίχλης τεχνολογίας LED ενώ οι ιδιοκτήτες του θα έχουν να επιλέξουν μεταξύ τριών νέων σχεδίων για τις ζάντες αλουμινίου 16 ή 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό, κυριαρχεί η προσθήκη του ηχοσυστήματος Bose που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Micra, το οποίο περιλαμβάνει έξι ηχεία εκ των οποίων τα δύο ενσωματώνονται στα προσκέφαλα προσφέροντας έτσι μια τρισδιάστατη ηχητική εμπειρία.

Στη βασική έκδοση εξοπλισμού ανήκουν πλέον, οι ηλεκτρικοί καθρέφτες, τα ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω καθώς και τα LED φώτα ημέρας. Εμπλουτισμένη είναι και η χρωματική παλέτα επιλογών η οποία περιλαμβάνει δύο νέους χρωματικούς συνδυασμούς, Energy Orange και Power Blue.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι το Juke περιλαμβάνει στο εξοπλιστικό του παλμαρέ στοιχεία όπως ο αυτόματος κλιματισμός, το infoatianment των Ιαπώνων, Nissan Connect, κάμερα οπισθοπορείας, cruise control καθώς και σύστημα διατήρησης της πορείας στη λωρίδα κυκλοφορίας, σύστημα ειδοποίησης τυφλών σημείων και σύστημα περιμετρικής όρασης.

auto.in.gr