Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περήφανος για τους δύο στρατιώτες ο πατέρας του λοχία Κούκλατζη

Περήφανος για τους δύο στρατιώτες ο πατέρας του λοχία Κούκλατζη

Την υπερηφάνεια του και για τα δύο παιδιά που συνελήφθησαν στον Έβρο εξέφρασε ο πατέρας του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη. Ο κ. Κούκλατζης χαρακτήρισε, μάλιστα, τους δύο στρατιωτικούς «ήρωες» για τη στάση και τη συμπεριφορά που επέδειξαν.

Την υπερηφάνεια του και για τα δύο παιδιά που συνελήφθησαν στον Έβρο εξέφρασε ο πατέρας του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Ο κ. Κούκλατζης χαρακτήρισε, μάλιστα, τους δύο στρατιωτικούς «ήρωες» για τη στάση και τη συμπεριφορά που επέδειξαν.

Ο ίδιος δηλώνει πάντως άγνοια για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, καθώς, όπως είπε, δεν ξέρει πόσο μπορεί να διαρκέσει η όλη διαδικασία. «Πολλά σημεία είναι ακόμα σκοτεινά και δεν ξέρουμε κάτι περισσότερο» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «είχαμε την ελπίδα ότι θα έβγαιναν μέσα στην εβδομάδα».

Ο κ. Κούκλατζης εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ελληνική πολιτεία και το στρατό, ενώ ξεκαθάρισε ότι κανένας από τους δύο στρατιωτικούς δεν έχει υποστεί κάποιου είδους βία.

«Είναι καλά και το φρόνημά τους υψηλό. Τα παιδιά δεν έχουν υποστεί βία. Εντός και εκτός φυλακής τούς φέρονται πολύ καλά οι Τούρκοι» είπε ο ίδιος και αναφέρθηκε στους κανονισμούς που υπάρχουν στις φυλακές, λέγοντας ότι έχουν το δικαίωμα να τους βλέπουν μία φορά το μήνα και να μιλούν μαζί τους τηλεφωνικά μία φορά την εβδομάδα.

«Το παιδί μου είναι ήρωας»

Συγκινημένος, αλλά από υπερηφάνεια, ο κ. Κούκλατζης δηλώνει στα parapolitika.gr πως «είμαι περήφανος που ο γιος μου είναι κρατούμενος των Τούρκων. Κι επειδή εμείς εδώ έχουμε το αίσθημα του πατριωτισμού πολύ έντονο μέσα μας, αυτό με κάνει διπλά υπερήφανο. Άσχετα που δεν έπεσε καμία σφαίρα, και ευτυχώς γι’ αυτό, ωστόσο για μένα το παιδί μου είναι ένας ήρωας».

«Σε καλή ψυχολογική κατάσταση»

Την ίδια ώρα, για την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκονται οι δύο στρατιωτικοί μίλησε στα parapolitika.gr η μεταφράστρια Τζανάν Χουσείν Τουρτογκάν, η οποία βρίσκεται κοντά τους από την πρώτη στιγμή.

Όπως είπε είναι και οι δύο είναι πολύ καλά στην ψυχολογία τους, παρά το γεγονός ότι αρχικά ήταν στρεσαρισμένοι και πιεσμένοι από τα γεγονότα.

«Είναι πολύ καλά τα παιδιά στην ψυχολογία τους. Μιλάμε και επικοινωνούμε συχνά και καταλαβαίνω ότι η πρώτη ανησυχία έχει φύγει» αναφέρει η μεταφράστριά τους. Σχετικά με τα υπόλοιπα διαδικαστικά της υπόθεσης η κ. Τουρτογκάν παρέπεμψε στους αρμόδιους δικηγόρους, καθώς η ίδια δεν είναι αρμόδια για να γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες.

in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024