Μια ακόμα στάση στη μεγάλη βόλτα που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες στις γειτονιές της Αθήνας κάνει ο Περικλής Λορίδας.

Ο αντισυμβατικός καλλιτέχνης με την ιδιαίτερη χροιά, θα εμφανιστεί αυτή τη φορά την Παρασκευή 9 Μαρτίου στο Meni’s Cafe Bar, Ναιάδων 58 στο Παλαιό Φάληρο (τηλ: 2109885599). Ώρα έναρξης στις 21:00 με ελεύθερη είσοδο. Μαζί του η Μαρία Δαμιανού στο βιολί και η Έλενα Γιάννου στα κρουστά. Special quest στο τραγούδι η Νάντια Κούτρα.
Έχοντας στις αποσκευές τους μελωδίες δικές τους αλλά και άλλες αγαπημένες σε όλους, καλούν τους φίλους τους σε μια ιδιαίτερη βραδιά.

Ο Περικλής Λορίδας λάτρης της καλής μουσικής, κιθαρίστας αλλά και πάνω από όλα ροκ παραμυθάς ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Με μια κιθάρα στο χέρι πέρασε από το ωδείο, αλλά δεν χωρούσε στα καλούπια της κλασικής εκπαίδευσης και ταίριαζε περισσότερο με τον Νικόλα Άσιμο, δάσκαλο του στη μουσική αλλά και τη ζωή. Έχει στο ενεργητικό του μεγάλο αριθμό τραγουδιών, ο ίδιος όμως συνειδητά απέχει από τη δισκογραφία και αυτός ίσως είναι ένας ακόμα λόγος που τον κάνουν ιδιαίτερα ξεχωριστό.

Η μουσική του αλλά και οι στίχοι που έβαλε αργότερα στις μελωδίες του ο Περικλής Λορίδας, μπορούν να σε σε ταξιδεύουν και μαζί με τα κομμάτια που οι ίδιοι αγαπούν κάνει κάθε τους εμφάνιση μια μουσική περιπλάνηση. Αυτή τη φορά δίπλα του, στο βιολί παντρεύοντας τέλεια το κλασσικό με το ροκ, η Μαρία Δαμιανού και στα κρουστά, δίνοντας τον ρυθμό της νιότης, η Έλενα Γιάννου, αποδεικνύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο, πως η καλή μουσική είναι διαχρονική, δεν έχει ηλικία! Και όπως πάντα σε αυτό το live, όπως σε όλα, δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις.

in.gr