Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρήνος στην Ιταλία, πέθανε ο Ντάβιντε Αστόρι

Θρήνος στην Ιταλία, πέθανε ο Ντάβιντε Αστόρι

Για ένα αγαπημένο της παιδί θρηνεί εδώ και λίγη ώρα η Ιταλία. Ο Ντάβιντε Αστόρι, αρχηγός της Φιορεντίντα και διεθνής παίχτης με την Ιταλία πέθανε στον ύπνο του σε ηλικία 31 ετών.

Για ένα αγαπημένο της παιδί θρηνεί εδώ και λίγη ώρα η Ιταλία. Ο Ντάβιντε Αστόρι, αρχηγός της Φιορεντίντα και διεθνής παίχτης με την Ιταλία πέθανε στον ύπνο του πιθανότατα από ανακοπή σε ηλικία 31 ετών.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός ήταν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο Ούντινε για τον αγώνα με την Ουντινέζε, αλλά το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε στο πρωινό του ξενοδοχείου ανησύχησε τους συμπαίχτες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αστόρι βρέθηκε στο δωμάτιο του και το δυσάρεστο νέο ανακοίνωσε η ομάδα του.

Ο Αστόρι πριν από δύο εβδομάδες είχε γίνει πατέρας.

«Η Φιορεντίνα είναι βαθύτατα σοκαρισμένη και αναγκάζεται να ανακοινώσει τον θάνατο του αρχηγού της. Για αυτή την φοβερή και ιδιαίτερη κατάσταση, πρωτίστως για την οικογένειά του, ζητούμε την διακριτικότητα των ΜΜΕ» αναφέρει η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας.

Ο Αστόρι γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 1987, ο διεθνής Ιταλός στόπερ άρχισε την καριέρα του στην ερασιτεχνική Ποντίσολα, στη συνέχεια πήγε στις ακαδημίες της Μίλαν και το 2006 εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα των «ροσονέρι». Το 2008 μεταγράφηκε στην Κάλιαρι, με την οποία είχε 174 συμμετοχές.

Τη σεζόν 2014-15 μετακόμισε στη Ρόμα αποτελώντας μαζί με τον Κώστα Μανωλά το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας των «τζιαλορόσι». Στη Φιορεντίνα αγωνίστηκε αρχικά δανεικός τη σεζόν 2015-16 και κατόπιν αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή.

in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024