Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Από το κόκκινο χαλί των Oscars το Hollywood πάει Χαλκιδική [Εικόνες]

Από το κόκκινο χαλί των Oscars το Hollywood πάει Χαλκιδική [Εικόνες]

Ο Ντάνι Ντέι Λίους, η Σάλι Χόκινς, ο Γκάρι Όλντμαν, η Μέριλ Στριπ, η Μάρκοτ Ρόμπι και όλοι οι διάσημοι υποψήφιοι για τα Oscar Α' και Β' ανδρικού και γυναικείου ρόλου, καθώς και σκηνοθεσίας, την Κυριακή το βράδυ θα έχουν μεγάλη αγωνία για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Για αυτό που δεν θα έχουν καθόλου άγχος, αφού ήδη το έχουν κερδίσει, είναι μια εβδομάδα διακοπών στη Χαλκιδική σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο.

Ο Ντάνι Ντέι Λίους, η Σάλι Χόκινς, ο Γκάρι Όλντμαν, η Μέριλ Στριπ, η Μάρκοτ Ρόμπι και όλοι οι διάσημοι υποψήφιοι για τα Oscar Α’ και Β’ ανδρικού και γυναικείου ρόλου, καθώς και σκηνοθεσίας, την Κυριακή το βράδυ θα έχουν μεγάλη αγωνία για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Για αυτό που δεν θα έχουν καθόλου άγχος, αφού ήδη το έχουν κερδίσει, είναι μια εβδομάδα διακοπών στη Χαλκιδική σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο.

Πρόκειται για το Avaton Luxury Villas Resort, το οποίο βρίσκεται κοντά στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, στην περιοχή Κομίτσα.

Μιλώντας στο in.gr η ιδιοκτήτρια Ναταλία Χατζή εξήγησε τους λόγους που επέλεξε, η επιχείρηση της να βρίσκεται ανάμεσα στα δώρα των υποψηφίων, που θα περιλαμβάνονται μέσα στην «gift bag», των φετινών Oscars.

«Όταν φτιάχναμε το σχέδιο της επιχείρησης θεωρήσαμε ότι μέσω των Oscars είναι μια καλή ευκαιρία να διαφημιστούμε», είπε η κ. Χατζή.

Όσον αφορά στο τι θεωρεί ότι θα κερδίσει από αυτό: «Έχει παιχτεί σε όλα τα ξένα μίντια το όνομα του ξενοδοχείου», όπως λέει αυτό δεν δίνει δημοσιότητα μόνο στο ξενοδοχείο της «αλλά και στη Χαλκιδική, η οποία δεν ήταν τόσο γνωστή σε αυτό το κοινό».

Σύμφωνα με την κ. Χατζή, εκτός από τους υποψήφιους σε αυτές τις κατηγορίες, ευκαιρία να περάσει μια εβδομάδα στη Χαλκιδική θα έχει και ο παρουσιαστής, Τζίμι Κίμελ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το όνομα του ελληνικού ξενοδοχείου έχει κάνει το γύρω των διεθνών media με τα NBC, Daily Mail, Times, USA Today, Sun να κάνουν εκτενείς αναφορές στο Avaton Luxury Villas Resort, το οποίο μάλιστα βραβεύτηκε στην τελετή απονομής των 24ων World Travel Awards το 2017.

Παναγιώτης Καισσαράτος

in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024