Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με V6 κινητήρα diesel εξοπλίζεται η Mercedes-Benz X-Class

Με V6 κινητήρα diesel εξοπλίζεται η Mercedes-Benz X-Class

Τη δική της απάντησης σε όσους αμφισβήτησαν την αριστοκρατική καταγωγής της δίνει η Mercedes-Benz X-Class, εμπλουτίζοντας την γκάμα της με έναν V6 κινητήρα diesel.


Την ισχυρότερη, μέχρι σήμερα, εκδοχή της περίφημης Χ-Class πρόκειται να αποκαλύψει στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης η Mercedes-Benz.

To πρώτο pick-up στη σύγχρονη ιστορία της γερμανικής φίρμας δίνει τις δικές του απαντήσεις σε όσους αμφισβήτησαν την καταγωγής της, τοποθετώντας πίσω από τις μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματός την έναν V6 κινητήρα diesel χωρητικότητας 3,0 λίτρων.

Ο τελευταίος φέρει την υπογραφή της Mercedes-Benz φτάνοντας σε απόδοση τους 258 ίππους και τα 550 Nm ροπής, τα οποία μάλιστα είναι διαθέσιμα μόλις από τις 1.400 σ.α.λ.

Με τη συμβολή του αυτόματου κιβωτίου των επτά σχέσεων αλλά και του συστήματος τετρακίνησης, η X350d 4MATIC επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 7,9 δευτερόλεπτα με τη μέγιστη ταχύτητα να αγγίζει τα 205 χλμ./ώρα.

Κατά τ’ άλλα το σύστημα μετάδοσης έχει διατηρήσει τις σχέσεις υποπολλαπλασιασμού και η X-Class τις εκτός δρόμου δυνατότητες που αρμόζουν σε ένα γνήσιο pick-up.

Η διάθεση τις ισχυρότερης Mercedes-Benz X-Class στην ευρωπαϊκή ήπειρο πρόκειται να ξεκινήσει στα μέσα του έτους, έχοντας ως αφετηρία τα 53.360 ευρώ.

auto.in.gr

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024