Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μια καινούργια «West Side story»

Μια καινούργια «West Side story»

Νίκησε, λέει, τον Εθνικό με 94-67 το Περιστέρι, συνεχίζει την προέλαση και την άπταιστη προπαίδεια (19×2=38) και εάν περάσει και από την Αγιά το ερχόμενο Σάββατο θα έχει πετύχει την καλύτερη εκκίνηση όλων των εποχών στην Α2. Σιγά τα ωά! Μα, από την αρχή της σεζόν φαινόταν πως οι πρίγκιπες της Δυτικής Οχθης παίζουν κατά […]

Νίκησε, λέει, τον Εθνικό με 94-67 το Περιστέρι, συνεχίζει την προέλαση και την άπταιστη προπαίδεια (19×2=38) και εάν περάσει και από την Αγιά το ερχόμενο Σάββατο θα έχει πετύχει την καλύτερη εκκίνηση όλων των εποχών στην Α2.

Σιγά τα ωά! Μα, από την αρχή της σεζόν φαινόταν πως οι πρίγκιπες της Δυτικής Οχθης παίζουν κατά λάθος σε αυτή την κατηγορία!

Βρίσκονται εκεί από ατύχημα, απλώς μέχρι να συνέλθουν από αυτό, πέρασαν πέντε χρόνια, αλλά ουδέν κακόν αμιγές καλού.

Οι Περιστεριώτες υποβιβάστηκαν από την Α1 το 2013, επέλεξαν εθελουσίως τη Β’ Εθνική αντί της Α2 και έκτοτε επιδόθηκαν σε μια βαθμιαία διαδικασία εκκαθάρισης, νοικοκυρέματος και απενοχοποίησης από τις παλιές αμαρτίες τους.

Τη σεζόν 2015-16 βρέθηκαν από σπόντα στην Α2, από την οποία εξοστρακίστηκαν στα play-out κόντρα στη Λιβαδειά, αλλά μολονότι έχουν τον Κηφισό στα πόδια τους δεν τους (ξανα)πήρε το ποτάμι: ανασυντάχθηκαν, στέφθηκαν πρωταθλητές της Β’ Εθνικής το 2017, επέστρεψαν στην Α2 και ετοιμάζονται να παλιννοστήσουν εν χορδαίς και οργάνω στα μεγάλα σαλόνια.

Μονάχα εάν αποσυρθούν από το πρωτάθλημα ή επιδοθούν σε ένα μπαράζ από χαρακίρια δεν θα λάβουν την πολυπόθητη προαγωγή.

Η φετινή ξέφρενη πορεία του Περιστερίου δεν είναι τυχαία και αποτελεί προϊόν της εξαιρετικής χημείας και των συνεργειών πολλών ανθρώπων: ο έμπειρος Φίλιππος Κότσης στη διοίκηση, ο μπαρουτοκαπνισμένος Νίκος Καραγιάννης στον πάγκο και οι ποιοτικοί παίκτες (κάποιοι εκ των οποίων ούτως ή άλλως ανήκουν στην Α1) δημιούργησαν ένα εξαιρετικό αμάλγαμα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσει σάρκα και οστά στο όραμα της μεγάλης επιστροφής.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024