Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημη πρώτη για τη νέα Sauber C37 με τα χρώματα της Alfa Romeo

Επίσημη πρώτη για τη νέα Sauber C37 με τα χρώματα της Alfa Romeo

Το νέο μονοθέσιο της ελβετικής φίρμας αποκαλύπτεται σηματοδοτώντας την κατά κάποιο τρόπο επιστροφή της Alfa Romeo στην F1 και η οποία εκτός από τα χρώματα, φέρνει στην Sauber και την τελευταίας τεχνολογίας μονάδα ισχύος της Ferrari.


Η ελβετική Sauber έγινε η τέταρτη ομάδα που εν όψει των χειμερινών δοκιμών της Βαρκελώνης και της νέας σεζόν πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια του μονοθεσίου της το οποίο σηματοδοτεί, τρόπον τινά την επιστροφή της Alfa Romeo στην κορυφαία διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς η νέα C37 αποκαλύφθηκε φορώντας τα χρώματα και τα διακριτικά της ιταλικής φίρμας.

«Η επιστροφή της Alfa Romeo στην F1 αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο για την ιστορία της ομάδας και είμαι υπερήφανος που μια τόσο ιστορική φίρμα μας επέλεξε για την επιστροφή της στη διοργάνωση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Sauber, Frederic Vaisseur για τη συνεργασία με τους Ιταλούς.

Εκτός από τα χρώματα τα οποία αποτελούν την υλοποίηση της σχετικής συμφωνίας με τον ιταλικό όμιλο, το νέο μονοθέσιο της Sauber, εν αντιθέσει με την C36 η οποία εξοπλιζόταν με τον προ διετίας κινητήρα της Ferrari, θα επωφεληθεί από την νέα μονάδα ισχύος του Maranello.

Την C37 θα οδηγούν οι Marcus Ericsson και ο πολλά υποσχόμενος Charles Leclerc στην πρώτη του εμφάνιση στην F1. Ο 21 ετών Μονεγάσκος προέρχεται από την ακαδημία της Ferrari και έχει στο ενεργητικό του τίτλους στο GP3 και στην Formula 2.

Ο επικεφαλής της ομάδας, Frederic Vasseur εκφράστηκε με εγκωμιαστικά σχόλια για το οδηγικό team δηλώνοντας ότι ο συνδυασμός ενός πεπειραμένου οδηγού και ενός rookie αποτελούν την ιδανική ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες της C37, όπως επεσήμανε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Joerg Zaender, «η φιλοσοφία της C37 είναι ριζικά διαφορετική από αυτήν της C36. To αεροδυναμικό σκεπτικό έχει μεταβληθεί σημαντικά και η C37 διαθέτει πολλά καινούρια χαρακτηριστικά τα οποία, ευελπιστούμε, ότι θα μας δώσουν περισσότερες ευκαιρίες και θα μας επιτρέψουν να κάνουμε βελτιώσεις και κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου».

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024