Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο σφυρί η αγαπημένη Aston Martin του Ντάνιελ Κρεγκ

Στο σφυρί η αγαπημένη Aston Martin του Ντάνιελ Κρεγκ

Ο ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ, που υποδύθηκε τον διάσημο βρετανό μυστικό πράκτορα 007 σε τέσσερις ταινίες Τζέιμς Μποντ, βγάζει σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό την Aston Martin που κατασκεύασε ειδικά γι' αυτόν η αυτοκινητοβιομηχανία πριν από τέσσερα χρόνια, ανακοίνωσε σήμερα ο οίκος δημοπρασιών Christie's.

Ο ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ, που υποδύθηκε τον διάσημο βρετανό μυστικό πράκτορα 007 σε τέσσερις ταινίες Τζέιμς Μποντ, βγάζει σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό την Aston Martin που κατασκεύασε ειδικά γι’ αυτόν η αυτοκινητοβιομηχανία πριν από τέσσερα χρόνια, ανακοίνωσε σήμερα ο οίκος δημοπρασιών Christie’s.

Αυτοκίνητα Aston Martin φιγουράρουν στις ταινίες του Μποντ εδώ και 50 χρόνια. Η αρχή έγινε από την ταινία «Goldfinger» του 1964 («Επιχείρηση Χρυσοδάκτυλος») με τον Σον Κόνερι που οδηγεί μια ασημένια Aston Martin DB5. Αυτοκίνητα της βρετανικής μάρκας εμφανίζονται και στις τέσσερις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί ο Κρεγκ.

Το προσωπικό αυτοκίνητο του 49χρονου βρετανού κινηματογραφικού αστέρα είναι ένα Vanquish του 2014. Η Aston Martin κατασκεύασε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων του μοντέλου αυτού, μόλις 100, για τον εορτασμό των 100 χρόνων της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο αριθμός του αυτοκινήτου του Κρεγκ είναι βέβαια 007.

«Αυτό ήταν μια τιμή πράγματι για την καριέρα του. Αυτά που προσέδωσε ο Κρεγκ στον χαρακτήρα του Τζέιμς Μποντ, έχουν εκτιμηθεί ιδιαίτερα από την εταιρία και βέβαια από εκατομμύρια θαυμαστές», δήλωσε η Μπέκι ΜακΓκιρ, διευθύντρια του Christie’s’ The Exceptional Sale.

Το χρώμα του αυτοκινήτου είναι μπλε και έχει μπλε σκούρο μπλε δερμάτινο σαλόνι. Οι αποχρώσεις αυτές επιλέχθηκαν λόγω της προτίμησης του Κρεγκ στο μπλε και στα σκούρα χρώματα. Τα έσοδα από την πώληση θα δοθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση The Opportunity Network που εδρεύει στη Νέα Υόρκη και βοηθά σπουδαστές από μη προνομιούχες κοινότητες να φοιτούν στο κολέγιο και να εκπληρώνουν τους στόχους τους όσον αφορά τη σταδιοδρομία τους. Ο Κρεγκ και η σύζυγός του, η 47χρονη επίσης βρετανίδα ηθοποιός Ρέιτσελ Βάις, είναι μέλη του διοικητικού συμβουλίου της οργάνωσης.

Η αξία του αυτοκινήτου εκτιμάται από 400.000 έως το 600.000 δολάρια. Το πολυτελές αμάξι θα κοσμεί τον εκθεσιακό χώρο του Κρίστις στο Λος ‘Αντζελες από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου πριν ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη όπου θα βγει το σφυρί στις 20 Απριλίου στο πλαίσιο της Exceptional Sale, της ετήσιας δημοπρασίας του Κρίστις με διακοσμητικά έργα τέχνης και αριστουργήματα.

Πέρυσι ο Κρεγκ δήλωσε ότι θα υποδυθεί τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ για μια τελευταία φορά. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου 2019.

in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024