Το ενδιαφέρον για την επίσκεψή τους στην Ελλάδα αναζωπυρώθηκε πριν από δύο χρόνια, όταν ο τραγουδιστής τους Αλεξ Τέρνερ εμφανίστηκε εδώ μαζί με τους The Last Shadow Puppets. Τελικά οι έλληνες θαυμαστές των Arctic Monkeys θα έχουν την ευκαιρία να τους δουν από κοντά αυτό το καλοκαίρι, στις 6 Ιουλίου, στη συναυλία τους στο Terra Vibe Park της Μαλακάσας.

Σύμφωνα με τα Νέα η βρετανική μπάντα θα κάνει μια στάση στην Αθήνα, στο πλαίσιο της φετινής περιοδείας τους που περιλαμβάνει συνολικά 15 προορισμούς στην Ευρώπη. Η είδηση ανακοινώθηκε πρώτα από τη σελίδα του γκρουπ στο facebook και αμέσως μετά ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση από τη διοργανώτρια εταιρεία του Rockwave Festival (Didi Music).

Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου στις 10.30 το πρωί μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα www.tickethouse.gr, αλλά και το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων. Σε αυτή την πρώτη φάση, το εισιτήριο γενικής εισόδου κοστίζει 69 ευρώ. Αντίστοιχα, τα VIP εισιτήρια (ανά ημέρα) θα κοστίζουν 100 ευρώ. Παράλληλα με την ανακοίνωση της πρώτης περιοδείας του συγκροτήματος έπειτα από τριάμισι χρόνια, παρουσιάστηκε και το νέο τους logo. Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία αναφορά στο νέο άλμπουμ τους, το έκτο κατά σειρά, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

in.gr