Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για «τσουνάμι» πλειστηριασμών προειδοποιεί ο Λαφαζάνης

Για «τσουνάμι» πλειστηριασμών προειδοποιεί ο Λαφαζάνης

«Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η κυβέρνηση λένε για άλλη μια φορά ψέματα όταν επιχειρούν να διαψεύσουν τις υποχρεώσεις που ανέλαβαν για 130.000 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς μέχρι το 2021 και 10.000 για φέτος» σημείωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.

Τα σχέδια της κυβέρνησης για την εφαρμογή των πλειστηριασμών κατήγγειλε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, σημειώνοντας πως έχουν αναλάβει την υποχρέωση για τέλεση 130.000 ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μέχρι το 2021.

Ο Παν. Λαφαζάνης, που έδωσε το παρόν σήμερα σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας, όπου πραγματοποιείτο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός, σημείωσε: «Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η κυβέρνηση λένε για άλλη μια φορά ψέματα όταν επιχειρούν να διαψεύσουν τις υποχρεώσεις που ανέλαβαν για 130.000 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς μέχρι το 2021 και 10.000 για φέτος. Το ψέμα έχει καταντήσει δεύτερη φύση για την κυβέρνηση».

«Αυτό το «τσουνάμι» ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θα αποτελέσει έναν εφιάλτη για την ελληνική κοινωνία που θα βάλει ταφόπετρα και στην οικονομία. Τσίπρας, Τόσκας, Κοντονής θα καταγραφούν στην ιστορία ως ολετήρες των φτωχών νοικοκυριών και ως πολιτικοί «ληστές» των μικρομεσαίων πολιτών» συμπλήρωσε ο κ. Λαφαζάνης.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση για να προωθήσει αυτόν τον Αρμαγεδδώνα πλειστηριασμών θα μετατρέπει συνολικά την Αστυνομία και τα ΜΑΤ σε security ενός κλειστού κυκλώματος συμβολαιογράφων εγκαθέτων των τραπεζών υπό τον Γ. Ρούσκα».

«Εμείς ισχυριζόμαστε ότι οι, ούτως ή άλλως, αντισυνταγματικοί και αδιαφανείς ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, είναι και για έναν πρόσθετο λόγο παράνομοι: διότι δεν υπάρχει η κατά νόμο σύμβαση για την πραγματοποίησή τους. Ζητάμε εδώ και τώρα να μας δείξουν την σύμβαση λειτουργίας της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και όλα τα σχετικά έγγραφα νόμιμης διεξαγωγής πλειστηριασμών» υπογράμμισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024