Σε ένα μάχη για γερά νεύρα εξελίχθηκε το βράδυ της Τρίτης το πρώτο αγώνισμα για ασυλία στην παραλία του Αγίου Δομίνικου. Οι Μαχητές αν και έμειναν πίσω στην αρχή έδειξαν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν και μετά από μεγάλη προσπάθεια και φανταστικό παιχνίδι από τον Ηλία Γκότση πήραν τη νίκη.

Οι παίχτες έπρεπε να περάσουν εμπόδια, κρατώντας ένα κρίκο και στην συνέχεια να ρίξουν κορίνες. Το αγώνισμα απαιτούσε μεγάλη ταχύτητα αλλά και ευστοχία κυρίως στο τελευταίο μέρος του όπου οι Μαχητές αποδείχθηκαν πιο δυνατοί.

Οι Διάσημοι ξεκίνησαν δυναμικά προηγήθηκαν, ωστόσο, οι Μαχητές ισοφάρισαν 4-4 και από τότε και έπειτα ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Οι Μαχητές πήραν προβάδισμα και φάνηκε πως πάνε για τη νίκη, ωστόσο, οι Διάσημοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και έκαναν το 9-9.

Ο Ηλίας και η Μελίνα επιλέχθηκαν από την ομάδα των Μαχητών για τον τελευταίο γύρο, ενώ από τους Διάσημους η Κατερίνα Δαλάκα και ο Μιχάλης Μουρούτσος, με τον τελευταίο να μην καταφέρει τελικά να κερδίσει τον αντίπαλο του που παρόλο τον τραυματισμό του πήρε τη νίκη.

Στο συμβούλιο του νησιού οι Διάσημοι έσωσαν την Όλγα Φαρμάκη, μιας και ήταν η καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας, ενώ νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρία Σαμαρίνου.

Η Ελένη Χατζίδου με έξι ψήφους αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση και μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τον Αλέξανδρο Παρθένη είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για αποχώρηση.

Μετά το τέλος του επεισοδίου αίσθηση προκάλεσε το τρείλερ του επόμενου με την θεατρική είσοδο της ξανθιάς χαίτης και μια ηλιοκαμένη πλάτη να δίνει όσα στοιχεία χρειάζονται για να καταλάβουμε την επόμενη είσοδο έκπληξη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα είναι μια από τους δύο παίκτες έκπληξη που θα μπουν στο παιχνίδι και αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω.

in.gr