Την δεύτερη νίκη τους στο παιχνίδι πέτυχαν χθες Δευτέρα οι Μαχητές στο δεύτερο επεισόδιο του Survivor II κερδίζοντας τους Διάσημους.

Οι παίκτες για να καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη έπρεπε να περάσουν μια σειρά εμποδίων και στον τελικό στόχο να βάλουν ξύλα οριζόντια στο έδαφος πετώντας τα από μακριά.

Οι Μαχητές με σκορ 10-7 κατέφεραν να διακριθούν στο πεδίο της μάχης και να πάρουν μαζί του το πολύτιμο έπαθλο. Αν και στην αρχή προηγούνταν με διπλό σκορ, οι Διάσημοι γρήγορα τους έφτασαν με αποτέλεσμα να κριθούν στον πόντο οι τελευταίες μονομαχίες.

Μετά την επαγγελματική σκηνή με τον εξοπλισμό που κέρδισαν στον πρώτο αγώνα οι Μαχητές αυτή τη φορά πήραν εργαλεία ψαρέματος που θα τους φανούν πολύ χρήσιμα στην ζωή τους στην παραλία. Σήμερα Τρίτη οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία στο παιχνίδι.

Την ίδια ώρα έχουν αρχίσει οι γρίνιες και οι «κλίκες» να δημιουργούνται στους Μαχητές με την Αγγελική Κοκαλίτσα να νιώθει παραμελημένη και εκτός της υπόλοιπης ομάδας. «Δεν είχα την καλύτερη ψυχολογία, για αυτό και ήθελα να αγωνιστώ και δεύτερη φορά, αφού το δοκίμασα την πρώτη φορά και είδα ότι ήταν λάθος μου που δεν ξεκίνησα γρήγορα. Ήθελα να δω τις ανάσες μου. Ήθελα μια δεύτερη ευκαιρία» ανέφερε η ίδια στην κάμερα.

Αλλά και στους Διάσημους οι κακουχίες έχουν αρχίσει να ταλαιπωρούν τους παίχτες με την Ελένη Χατζίδου να δηλώνει ότι: «Όσο υποψιασμένος και αν είσαι ερχόμενος στο Survivor, σίγουρα άλλο να το ζεις και άλλο απλά να το έχεις στο μυαλό σου».

Το δεύτερο επεισόδιο του Survivor II ήρθε και χθες πρώτο σε τηλεθέαση ωστόσο «έχασε» αρκετούς πόντους από το Τατουάζ και την Αννέ. Πιο συγκεκριμένα το Survivor σημείωσε 28,6% στο γενικό και 39,2% στο δυναμικό κοινό, έχοντας απώλειες της τάξης των 20 μονάδων περίπου. Από την άλλη, το «Τατουάζ» κράτησε στον Alpha το 22,6% των τηλεθεατών στο σύνολο και το 19,9% στο δυναμικό κοινό.

in.gr