Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν τα ξενόγλωσσα βιβλία στα σχολεία

Δωρεάν τα ξενόγλωσσα βιβλία στα σχολεία

Δωρεάν θα διανέμονται από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη τα ξενόγλωσσα βιβλία σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες δεσμεύτηκε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου.

Δωρεάν θα διανέμονται από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη τα ξενόγλωσσα βιβλία σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες δεσμεύτηκε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή.

Ο υπουργός διευκρίνισε ότι θα ετοιμαστεί νέο υλικό χωρίς να επιβαρυνθεί ο κρατικός προϋπολογισμός, στο πρότυπο των υπόλοιπων βιβλίων και ταυτόχρονα εξήγγειλε ότι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί το πλήρες πρόγραμμα για το θέμα της εκμάθησης των ξένων γλωσσών στα σχολεία, προκειμένου να ενισχύσει δραματικά την εκμάθηση μέσα στο σχολείο για να μην καταλήγουν τα παιδιά στο φροντιστήριο.

Επίσης, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Σπύρου Λυκούδη για την κατάσταση που επικρατεί στις φοιτητικές εστίες ο Κ. Γαβρόγλου παραδέχθηκε πως «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δυσάρεστη στις φοιτητικές εστίες» επισημαίνοντας όμως πως δεν είναι σε τέτοια κατάσταση όλες οι εστίες των πανεπιστημίων της χώρας. Ο ίδιος τόνισε ότι «αυτή η κυβέρνηση παρέλαβε εγκαταλειμμένα κτίρια κι έχει πάρει μέχρι στιγμής ορισμένα μέτρα ωστόσο το πρόβλημα δεν έχει λυθεί».

in.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024