Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει ο Φασούλας για τον καρκίνο του γιου του

Συγκλονίζει ο Φασούλας για τον καρκίνο του γιου του

Για πρώτη φορά ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια του 18χρονου γιου του, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο και βγήκε νικητής.

Η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ μίλησε στην εκπομπή «Novalife» και συγκλόνισε με τα όσα είπε. Μάλιστα, το έκανε αυτό, μετά από πρωτοβουλία του Γιάννη.

«Εμείς δεν το λέγαμε για να μη φέρουμε τον Γιάννη σε δύσκολη θέση. Όμως μου το ζήτησε εκείνος, γιατί θέλει να γίνει γνωστό τώρα που έγινε 18 ετών.

Στις 27 Δεκεμβρίου 2004, με το τσουνάμι της νοτιανατολικής Ασίας, διαγνώστηκε ο Γιάννης… Είναι πολύ πιο ισχυρό να θυμάσαι πότε ξεκίνησε χημειοθεραπεία το παιδί σου από το πότε έχεις επέτειο γάμου ή πότε εκλέχτηκες βουλευτής. Δεν είναι τόσα σημαντικά αυτά… Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σκεφτείς -για οποιονδήποτε άνθρωπο- ότι θα χάσεις το παιδί σου.

Διαγνώστηκε με λεμφοβλαστική λευχαιμία. Μπήκαμε στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», το οποίο είναι εξαιρετικό νοσοκομείο, με εξαιρετικούς γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, και ξεκίνησε τις θεραπείες. Μείναμε τέσσερις μήνες. Έγινε μια επιπλοκή που δεν υπήρχε τρόπος να αντιμετωπιστεί. Η Μάσα αποφάσισε οτι πρέπει να πάμε στο παιδικό νοσοκομείο “Saint Jude” στο Μαϊάμι. Κινήσαμε γη και ουρανό για να μας δεχθεί, καθώς είναι πολιτική τους να μη δέχονται παιδιά που έχουν ήδη αρχίσει θεραπεία κάπου αλλού. Τετάρτη βράδυ μας δεχτήκανε και Παρασκευή πρωί φύγαμε με πτήση για Άμστερνταμ κι από εκεί για Μέμφις, για να μείνουμε κανένα τρίμηνο, αλλά μείναμε πέντε χρόνια», ήταν τα λόγια του.

in.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024