Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Fabia 2018: Σε τροχιά ανανέωσης

Skoda Fabia 2018: Σε τροχιά ανανέωσης

Η Skoda δίνει το στίγμα της ανανεωμένης Fabia η οποία θα επωφεληθεί από μια αναβαθμισμένη σχεδίαση και μια σειρά στοχευμένων βελτιώσεων σε επίπεδο εξοπλισμού αλλά και κινητήρων.

Η τσεχική φίρμα αποκαλύπτει το πρώτο δείγμα γραφής της νέας Fabia η οποία θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην έκθεση της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.

Αν και πλην του σκίτσου τα στοιχεία που δημοσιοποιούνται για την ανανεωμένη εκδοχή του τρίτου τη τάξει δημοφιλέστερου (βάσει των πωλήσεων του 2017) μοντέλου της Skoda μετά την Octavia και το Rapid, είναι ελάχιστα, οι Τσέχοι υπόσχονται μια «σημαντική σχεδιαστική αναβάθμιση» για το supermini τους η οποία θα συνδυαστεί με μια σειρά νέων τεχνολογικών στοιχείων που θα εναρμονίσει την Fabia με τα υπόλοιπα, νεότερα μοντέλα της γκάμας.

Έτσι, η Fabia αναμένεται να υιοθετήσει νέα αιχμηρής σχεδίασης φωτιστικά σώματα με τεχνολογία LED, ενώ αν και η Skoda δεν αποκαλύπτει ακόμα το πίσω τμήμα του μοντέλου, αναφέρει ότι θα είναι αντίστοιχης τεχνολογίας.

Εκτός των αισθητικών αλλαγών που αφορούν την εξωτερική της εμφάνιση, ακόμα σημαντικότερες προοιωνίζονται οι αναβαθμίσεις που θα πραγματοποιηθούν στο εσωτερικό καθώς η Fabia αναμένεται να ενσωματώσει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις σε επίπεδο συστημάτων και infotainment που έχουν συντελεστεί με την έλευση των νεότερων μοντέλων στην γκάμα.

Αυτό σημαίνει ότι η Fabia θα ενσωματώσει στον εξοπλισμό της ένα σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης το οποίο θα μιμείται αυτό του Karoq, διαθέτοντας οθόνη αφής καθώς και μια σειρά αντίστοιχων συστημάτων υποβοήθησης και άνεσης τα οποία θα συνδυαστούν έξυπνες λύσεις από τη σειρά «Simply Clever» των Τσέχων.

Σε επίπεδο κινητήρων, αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται στοχευμένες βελτιώσεις οι οποίες θα αποσκοπούν κατά περίπτωση στη βελτίωση της ισχύος και της αποδοτικότητας στην ήδη υφιστάμενη γκάμα κινητήρων. Παράλληλα, κάθε άλλο παρά απίθανη θα μπορούσε να θεωρηθεί η προσθήκη του TSI κινητήρα βενζίνης του VW Group που διατίθεται ήδη σε μοντέλα του ομίλου.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024