Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Ferrari «ανανεώνει» το ενδιαφέρον της για την κατασκευή ενός SUV

H Ferrari «ανανεώνει» το ενδιαφέρον της για την κατασκευή ενός SUV

Ο ισχυρός άνδρας της Ferrari και επικεφαλής του ομίλου Fiat-Chrysler επανέλαβε από τη διεθνή αμερικανική έκθεση το -κάτι παραπάνω από απλό- ενδιαφέρον του Maranello να προσθέσει ένα SUV στην εξωτική γκάμα του.

O επικεφαλής του ομίλου Fiat-Chrysler και της Ferrari, Sergio Marchionne επιβεβαίωσε από την έκθεση του Detroit την πρόθεση του Maranello να προχωρήσει στην εξέλιξη και την κατασκευή ενός SUV, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε διευκρινίσεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά του ή το ακριβές χρονοδιάγραμμα άφιξής του.

«Θα δείχνει όπως ακριβώς πρέπει να δείχνει ένα SUV της Ferrari. Και θα έχει την οδική συμπεριφορά μιας Ferrari», ήταν η σιβυλλική δήλωση του επικεφαλής του αμερικανο-ιταλικού ομίλου η οποία αν και δεν προσθέτει τίποτα παραπάνω στις προηγούμενες σχετικές δηλώσεις του Sergio Marchionne, δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών για τις προθέσεις της Ferrari.

Από το ίδιο βήμα, το Νο1 του ομίλου αποκάλυψε ότι η ιταλική φίρμα των εξωτικών τετράτροχων θα έχει απαλλαγεί από κάθε χρέος έως το τέλος του 2018, βάζοντας πλώρη για την υλοποίηση του φιλόδοξου πενταετούς επιχειρηματικού της πλάνου το οποίο προβλέπει το διπλασιασμό των κερδών της έως το 2022, ένα σχέδιο για την επίτευξη του οποίου το νέο SUV θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο.

Ενδεικτικό είναι ότι στις προβλέψεις του business plan το οποίο θα αποκαλυφθεί πλήρως μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018, περιλαμβάνονται προβλέψεις πωλήσεων 2.000 μονάδων μόνο στην Κίνα για το ιταλικό SUV το οποίο έχει κωδικοποιηθεί ως FUV (Ferrari Utility Vehicle).

Σε ό,τι αφορά τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που αφορούν το νέο SUV, θα αξιοποιήσει την αρχιτεκτονική όπου θα βασιστεί και ο διάδοχος της τετρακίνητης GTC4 Lusso ενώ δεν αποκλείεται να περιλάβει στις επιλογές του και κάποιου είδους υβριδική τεχνολογία.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024