Εκθαμβωτικά κρύσταλλα και κεντήματα δημιουργούν κινηματογραφικό σκηνικό

Τα βραδινά φορέματα της Σήλιας Κριθαριώτη αντιπροσωπεύουν αυτό ακριβώς που η senior editor του «Vanity Fair» Άναμπελ Ντέϊβινσον, έγραψε σε άρθρο της «Η απόλυτη θηλυκότητα, τα πανάκριβα υλικά, η ξεχωριστή έμπνευση σκιαγραφούν το προφίλ μιας πραγματικής διεθνούς φήμης couturier» επισήμανε.

Η κυρία Κριθαριώτη είναι «μέλος» άλλωστε της περίφημης λίστας με τους έξι καλύτερους δημιουργούς υψηλής ραπτικής σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η ελληνίδα σχεδιάστρια έδειξε πριν ένα περίπου χρόνο δημιουργίες της στο Παρίσι και συγκεκριμένα στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής, κερδίζοντας κολακευτικά σχόλια από τον διεθνή Τύπο.

Ετοιμάζεται να επαναλάβει με ακόμα πιο εντυπωσιακές προϋποθέσεις το Haute Couture Fashion show της, τον ερχόμενο Ιανουάριο στην Πόλη του Φωτός.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Γκουέν Στέφανι (πολύ πρόσφατα στη Νέα Υόρκη), λατρεύουν τα φορέματα από μετάξι, σατέν, ταφτά, χειροποίητες δαντέλες και πανάκριβα κρύσταλλα. Είναι αυτά που παρουσιάζουμε και εμείς σήμερα για τα big parties των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς…

Δείτε το βίντεο:

in.gr