Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καταδικάστηκε η γυναίκα που κλώτσησε παιδί που ζητιάνευε στην Ακρόπολη

Καταδικάστηκε η γυναίκα που κλώτσησε παιδί που ζητιάνευε στην Ακρόπολη

Ήταν καλοκαίρι του 2013, όταν ο φωτογράφος Δημήτρης Μεσσίνης είχε απαθανατίσει με το φωτογραφικό του φακό ένα στιγμιότυπο που είχε προκαλέσει τον αποτροπιασμό και τη γενική κατακραυγή. Ήταν μια γυναίκα η οποία περπατούσε στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Λίγα μέτρα πιο πέρα, ένα κοριτσάκι ζητιάνευε, παίζοντας ακορντεόν στην άκρη του δρόμου. Η γυναίκα πλησίασε το παιδί και το κλώτσησε με το πόδι της. Τέσσερα χρόνια μετά, ο φωτογράφος ανέβασε και πάλι τη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Facebook, ενημερώνοντας για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ήταν καλοκαίρι του 2013, όταν ο φωτογράφος Δημήτρης Μεσσίνης είχε απαθανατίσει με το φωτογραφικό του φακό ένα στιγμιότυπο που είχε προκαλέσει αποτροπιασμό και γενική κατακραυγή.

Ήταν μια γυναίκα η οποία περπατούσε στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Λίγα μέτρα πιο πέρα, ένα κοριτσάκι ζητιάνευε, παίζοντας ακορντεόν στην άκρη του δρόμου. Η γυναίκα πλησίασε το παιδί και το κλώτσησε με το πόδι της.

Το θέμα πήρε αμέσως μεγάλες διαστάσεις και ασκήθηκε αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον της γυναίκας.

Τέσσερα χρόνια μετά, ο φωτογράφος ανέβασε και πάλι τη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Facebook, ενημερώνοντας για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μεσσίνης, «τέσσερα χρόνια μετά, η κατηγορουμένη καταδικάστηκε ερήμην σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών με αναστολή. Ειναι στιγμές που νιώθω πολύ περήφανος για το λειτούργημα που ασκούσα όλα αυτά τα χρόνια».

in.gr

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024