Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο

Ο «κύριος PSA» Carlos Tavares, νέος πρόεδρος του ACEA

Ο επικεφαλής του ομίλου PSA, Carlos Tavares θα είναι ο νέος επικεφαλής της Ένωσης Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτου (ACEA) διαδεχόμενος τον Dieter Zetsche.

Ο επικεφαλής του ομίλου PSA, Carlos Tavares θα είναι ο νέος επικεφαλής της Ένωσης Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτου (ACEA) διαδεχόμενος τον Dieter Zetsche.

O πορτογαλικής εθνικότητας επικεφαλής του γαλλικού ομίλου θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου 2018 και κατά δήλωση του, προτεραιότητες του θα αποτελέσουν η ασφάλεια των αυτοκινήτων αλλά και η μείωση των εκπομπών ρύπων.

«Οι προτεραιότητες για το 2018 θα είναι η χάραξη μιας φιλόδοξης και ρεαλιστικής πολιτικής προς την μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, η βελτίωση των εγνωσμένων δυνατοτήτων της αυτοκινητοβιομηχανίας σε θέματα ασφάλειας καθώς η προστασία και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

O 59χρονος C. Tavares πλην της τωρινής ιδιότητάς του ως επικεφαλής του PSA Group την οποία ανέλαβε το 2014, έχει χρηματίσει στέλεχος της Renault από το 1981 έως το 2004. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην Nissan ξεκινώντας από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ως πρόεδρος της Nissan North America ενώ το 2011 επέστρεψε στη Renault ως το No2 της διοίκησης μετά τον Carlos Ghosn.

Σημειώνεται ότι ο ACEA εκπροσωπεί 14 Ευρωπαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων, φορτηγών και λεωφορείων.

auto.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024