Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και πορείες στην Αθήνα για το τριήμερο

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και πορείες στην Αθήνα για το τριήμερο

Δύσκολα προσβάσιμο θα είναι το κέντρο της Αθήνας εν όψει της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου και της επίσκεψης του τούρκου προέδρου στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, επί ποδός θα βρίσκονται 3.000 αστυνομικοί.

Δύσκολα προσβάσιμο θα είναι το κέντρο της Αθήνας εν όψει της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου και της επίσκεψης του τούρκου προέδρου στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, επί ποδός θα βρίσκονται 3.000 – 4.000 αστυνομικοί το ερχόμενο τριήμερο.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τετάρτη, ενώ δεν αποκλείεται να κλείσουν κατά διαστήματα και κεντρικοί δρόμοι, όπως και σταθμοί του μετρό.

Πορείες προγραμματίζουν ομάδες αντιεξουσιαστών.


Τι θα ισχύσει την Τετάρτη

Κλειστοί θα είναι την Τετάρτη οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και στο Πανεπιστήμιο με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω των εκδηλώσεων στη μνήμη από τη συμπλήρωση εννέα ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ο σταθμός στο Σύνταγμα θα κλείσει από τις 12:00 και ο σταθμός στο Πανεπιστήμιο από τις 16:00

Ο ΟΑΣΑ θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ και τραμ στο κέντρο της πόλης σταδιακά από τις 10.00 το πρωί και ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Τροχαίας.

Στις 12 το μεσημέρι μαθητές και φοιτητές θα συγκεντρωθούν στα Προπύλαια, ενώ για τις 17:00 ομάδες αντιεξουσιαστών έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στο σημείο.

Τα μέτρα για τη διήμερη επίσκεψη Ερντογάν

Λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Τουρκίας, ύστερα από οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία ή θα υπάρξουν τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης σταδιακά και ανάλογα με τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας, από τις 06:00 την Πέμπτη έως τη λήξη της επίσκεψης την Παρασκευή.

Ειδικότερα για την οδό Πανεπιστημίου στην λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής (από Σίνα έως Πλ. Συντάγματος) και για την οδό Βασ. Γεωργίου Α’ θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των διερχόμενων ΜΜΜ καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

in.gr

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024