Μια ακόμα στάση στη μεγάλη βόλτα που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες στις γειτονιές της Αθήνας κάνει ο Περικλής Λορίδας.

Ο αντισυμβατικός καλλιτέχνης με την ιδιαίτερη χροιά, θα εμφανιστεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στο Casper’s στο Χαλάνδρι (Ανδρέα Παπανδρέου 28) στις 21:30 μαζί με την Νάντια Κούτρα στο τραγούδι και τον Μανώλη Αστεριάδη στο μπάσο. Επίσης, συνεχίζει τις εμφανίσεις του παρέα με τη Νάντια Κούτρα κάθε πρώτη και τρίτη Κυριακή κάθε μήνα στο Συμπόσιο Ελλήνων Γεύσης (πλ. Υμμητού 22) στον Υμηττό.

Οι δυό τους έχοντας στις αποσκευές τους μελωδίες δικές τους αλλά και άλλες αγαπημένες σε όλους, καλούν τους φίλους τους σε μια ιδιαίτερη Κυριακάτικη γιορτή.

Ο Περικλής Λορίδας λάτρης της καλής μουσικής, κιθαρίστας αλλά και πάνω από όλα ροκ παραμυθάς ξεκινήσε να ασχολείται με την μουσική από τα τέλη της δεκαετίας του ’80. Με μια κιθάρα στο χέρι πέρασε από το ωδείο, αλλά δεν χωρούσε στα καλούπια της κλασικής εκπαίδευσης και ταίριαζε περισσότερο με τον Νικόλα Άσιμο, δάσκαλο του στη μουσική αλλά και τη ζωή.

Η μουσική του αλλά και οι στίχοι που έβαλε αργότερα στις μελωδίες του σε ταξιδεύουν και μαζί με τα κομμάτια που ο ίδιος αγαπά κάνει κάθε του εμφάνιση μια μουσική περιπλάνηση.

in.gr