Την απόφαση να παραμείνει στην ομάδα με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής το 2017 πήρε ο S. Ogier.

Παρά το γεγονός ότι ο Αλσατός αποτέλεσε το μήλο της έριδος για τις περισσότερες εργοστασιακές ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, προτίμησε το Ford Fiesta της M-Sport ώστε να υπερασπιστεί το 2018 τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, o οποίος θα έχει στο πλευρό του τον Elfyn Evans, ξεκαθάρισε πως η απόφασή του δεν είχε να κάνει με τα χρήματα που προβλέποντας από το συμβόλαιό του αλλά με τη χαρισματική προσωπικότητα του επικεφαλής της βρετανικής ομάδας, Malcom Wilson.

Μέχρι τώρα δεν μπoρούσα να μιλήσω γι ‘αυτό επίσημα, αλλά εδώ και αρκετό καιρό ήταν σαφές στο μυαλό μου ότι ήθελα να μείνω με αυτή την ομάδα και την επόμενη χρονιά «, δήλωσε ο Ogier στο Autosport.

«Υπήρξαν πολλά που συζητήθηκαν και πολλά γράφτηκαν για την απόφασή μου και για το πού θα πήγαινα».

«Ξέρω ότι κάποια από αυτά σχετίζονταν μετα χρήματα, αλλά μπορώ να σας πω ότι η επιλογή δεν έγινε μόνο βάσει των χρημάτων».

«Μίλησα και με άλλες ομάδες και έπρεπε να είμαι σίγουρος για την επιλογή μου, όχι από την άποψη των χρημάτων, τα χρήματα δεν μπορούν να «αγοράσουν» ένα μεγάλο αφεντικό και κανείς δεν μου έδωσε την αίσθηση του Malcolm».

«Πιστεύω πραγματικά ότι ο Malcolm αγωνίζεται τόσο σκληρά για να με κρατήσει στην ομάδα, μου αρέσει να δουλεύω μαζί του και με την ομάδα τόσο πολύ», δήλωσε ο S. Ogier.

auto.in.gr