Τέλος στη συνεργασία της με την αγωνιστική ομάδα της Ferrari βάζει ο τραπεζικός όμιλος «Santader», στρέφοντας το ενδιαφέρον του στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη, το Champions League.

H Santader, η οποία αποτέλεσε βασικό χορηγό αρκετών Grand Prix συνδέθηκε με την Scuderia Ferrari το 2010, με αφορμή την άφιξη στο Μαρανέλο του F. Alonso.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς το πλήγμα για την ίδια την ομάδα Ferrari αλλά και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 είναι ιδιαίτερα ισχυρό.

Μάλιστα μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η αποχώρηση της Santader από τα δρώμενα της Formula 1 συνέπεσε με την επιστροφή της Alfa Romeo στον θεσμό, από τη θέση του βασικού χορηγού και του τεχνικού συνεργάτη της Sauber.

Ο τραπεζικός κολοσσός που έχει έδρα την Ισπανία, αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή του. «Ολοκληρώνουμε μια επιτυχημένη συνεργασία με την αγωνιστική ομάδα της Formula 1, Scuderia Ferrari, η οποία μας στήριξε τα τελευταία οκτώ χρόνια».

«Η τράπεζα ολοκληρώνει, επίσης, μια σειρά επιχειρηματικών συμφωνιών με την Formula 1, οι οποίες βοήθησαν τα τελευταία 11 χρόνια ώστε η Santader να γίνει αναγνωρίσιμη σε ολόκληρο τον πλανήτη».

auto.in.gr