Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποινική δίωξη κατά αγνώστων για τον τραυματισμό της Αν. Τσουκαλά

Ποινική δίωξη κατά αγνώστων για τον τραυματισμό της Αν. Τσουκαλά

Ποινική δίωξη κατά αγνώστων για τον τραυματισμό της δικηγόρου Αναστασίας Τσουκαλά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Η δίωξη αφορά στο αδίκημα της σκοπούμενης βαριάς σωματικής βλάβης, ενώ επίσης κατά αγνώστων ασκήθηκε δίωξη και για εμπρησμό από πρόθεση ενός αυτοκινήτου.

Ποινική δίωξη κατά αγνώστων για τον τραυματισμό της δικηγόρου Αναστασίας Τσουκαλά, τη νύχτα της 17ης Νοεμβρίου στη συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη στα Εξάρχεια, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.


Η δίωξη αφορά στο αδίκημα της σκοπούμενης βαριάς σωματικής βλάβης, ενώ επίσης κατά αγνώστων ασκήθηκε δίωξη και για εμπρησμό από πρόθεση ενός αυτοκινήτου.

Τόσκας: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες

Στο περιστατικό αναφέρθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο οποίος ανέφερε πως την είδε και μίλησε με τους γιατρούς του «Ευαγγελισμού», όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη η άτυχη γυναίκα.

«Η συγκεκριμένη καθηγήτρια ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος με αγώνες για αποτροπή της αυθαιρεσίας της βίας και τα ανθρώπινα δικαιώματα από όλες τις πλευρές και για αυτό είναι δύο φορές κρίμα» σημείωσε ο κ. Τόσκας, ενώ τόνισε πως συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

«Έγιναν αρκετές συλλήψεις ανθρώπων οι οποίοι συμμετείχαν στα επεισόδια σε αυτή την περιοχή. Δυστυχώς δεν προέκυψε κάτι για κάποιον που να έχει άμεση σχέση με το περιστατικό, αλλά συνεχίζονται οι έρευνες» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός.

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τα επεισόδια

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν χθες, Σάββατο, οι συλληφθέντες (εκ των οποίων και πολλοί αλλοδαποί) των επεισοδίων, μετά την πορεία του Πολυτεχνείου, στους δρόμους γύρω από το Ίδρυμα.

Στον ανακριτή θα οδηγηθούν δύο άτομα που διώκονται για το κακούργημα της κατοχής εκρηκτικών υλών, ενώ οι υπόλοιποι δέκα θα οδηγηθούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για τα αδικήματα (πλημμελήματα) επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας, διατάραξης κοινής ειρήνης, αντίστασης και παράνομης κατοχής φωτοβολίδων.

in.gr

Sports in

Stella McCartney: H στήριξη από τον αδερφό της James και η ομοιότητά του με τον πατέρα τους

Oι οικογενειακές λήψεις από την οικογένεια McCartney στο show της Stella McCartney.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024