Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota FT-AC Concept: H εξέλιξη της ιαπωνικής περιπέτειας

Toyota FT-AC Concept: H εξέλιξη της ιαπωνικής περιπέτειας

Οι Ιάπωνες δίνουν τα διαπιστευτήρια ενός νέου πρωτότυπου SUV το οποίο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο Los Angeles, ως προπομπός της αισθητικής και όχι μόνο, κατεύθυνσης της κατηγορίας σύμφωνα με το όραμα της Toyota.

Η ιαπωνική φίρμα δίνει το στίγμα ενός νέου πρωτοτύπου το οποίο θα παρουσιαστεί στην προσεχή έκθεση του Los Angeles, αποτυπώνοντας το όραμα της Toyota για τη σχεδιαστική και όχι μόνο μετεξέλιξη της κατηγορίας των SUV.

Αν και προς το παρόν πλην του πρώτου αυτού teaser, η Toyota δεν δημοσιοποιεί περαιτέρω στοιχεία για το νέο της πρωτότυπο, το Future Toyota Adventure Concept όπως είναι η πλήρης ονομασία του υπόσχεται ότι διαθέτει «όλα τα χαρακτηριστικά για την επόμενη περιπέτειά σας».

Πάντως τόσο η ονομαστική του συνάφεια με το ευχάριστο εκκεντρικό FT-4Χ Concept το οποίο παρουσιάστηκε πέρυσι στην έκθεση της Νέας Υόρκης αποτυπώνοντας την πιο σκληροτράχηλη όσο και pop πλευρά των οχημάτων ελεύθερου χρόνου, όσο και τα πρώτα δείγματα της όψης του προδιαγράφουν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον μέλλον για τα οχήματα συγκεκριμένης κατηγορίας της ιαπωνικής φίρμας.

Σε κάθε περίπτωση, αν και η Toyota προς το παρόν δεν αναφέρει κάτι για τις προδιαγραφές για το γενναιόδωρο σε ποσότητα LED φωτιστικών σωμάτων SUV, σύμφωνα με πληροφορίες θα αξιοποιήσει κάποιου είδους υβριδικό σύνολο προσαρμοσμένο στις σκληροτράχηλες απαιτήσεις της κατηγορίας.

auto.in.gr

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024