Το επόμενο βήμα της πιο αγαπημένης τριάδας της ελληνικής μουσικής σκηνής συζητήθηκε πολύ το τελευταίο διάστημα. Οι φήμες ότι η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος είχαν στα σκαριά κάτι τελείως διαφορετικό από τη Βαβέλ έδιναν και έπαιρναν από το καλοκαίρι και πια η ανακοίνωση είναι επίσημη.

Από το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο Διογένης Studio οι τρεις φίλοι και συνεργάτες θα παρουσιάσουν ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με τίτλο «Μπελ Ρεβ».

H δραστήρια ομάδα επέλεξε για φέτος ένα αρκετά μεγάλο χώρο και η παράσταση που έχουν ετοιμάσει είναι σίγουρο ότι θα συζητηθεί πολύ. Κάνοντας ένα βήμα παραπάνω δοκιμάζουν μια απαιτητική πρόταση που θα ανατρέψει τα μέχρι δεδομένα.

Σε ένα χώρο που έχει ανακαινιστεί πλήρως για να καλύψει τις ανάγκες της ιδέας τους θα παρακολουθήσουμε ένα ρεσιτάλ με θεατρική ατμόσφαιρα και τη Νατάσσα Μποφίλιου σε ρόλο που δεν έχουμε ξαναδεί.

Εικόνες, ενορχηστρώσεις, ρεπερτόριο, όλα συντονίζονται υπό τη σκηνοθετική ματιά του Άγγελου Τριανταφύλλου, μόνιμου πια συνεργάτη της, και τη σκηνογραφική επιμέλεια του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, προκειμένου να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στο θεατή.

Με μια εξαιρετική ορχήστρα 15 μουσικών, το τραγούδι ως ακρόαμα και βίωμα έρχεται με αφοπλιστικό τρόπο στο επίκεντρο, σε μια παράσταση όπου οι πρωτότυπες ενορχηστρώσεις του ρεπερτορίου της τριάδας, έρχονται για πρώτη φορά να συναντηθούν με απρόβλεπτες επιλογές από το διεθνές στερέωμα.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, πιο λαμπερή, εκφραστική και τολμηρή από ποτέ, επιβεβαιώνει ακόμη μια φορά τη δυναμική της παρουσία στο ελληνικό τραγούδι, ενώ ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος -στις ενορχηστρώσεις και την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης- δημιουργούν ακόμη μια φορά το κατάλληλο πλαίσιο για μια πρωτοποριακή μουσική εμπειρία.

Νατάσα Μαστοράκου

in.gr