Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Apollo Intenza Emozione: Στην αυτοκρατορία των supercar αισθήσεων

Apollo Intenza Emozione: Στην αυτοκρατορία των supercar αισθήσεων

Τις επόμενες ημέρες το εκκεντρικό είδος των supercar θα αποκτήσει έναν ακόμα διεκδικητή ο οποίος προς το παρόν αρκείται να αποκαλύψει ορισμένες από τις ιδιαιτερότητες του μέσω ενός teaser video.

Η εταιρεία που παλαιότερα ήταν γνωστή ως Gumpert Sportwagenmanufaktur και πλέον, μετά την απόκτησή της από κινέζους επενδυτές, ονομάζεται Apollo Automobil και έχει την έδρα της στην Ιταλία, ετοιμάζεται για την αποκάλυψη ενός νέου υπεραυτοκινήτου με εκκεντρικές προδιαγραφές δίνοντας στη δημοσιότητα το πιο αποκαλυπτικό, μέχρι στιγμής δείγμα του, μέσω ενός video teaser.

Βάσει των χαρακτηριστικών που αποτυπώνονται στα καρέ του σύντομου video, το Intenza Emozione όπως θα ονομάζεται φαίνεται να διαθέτει μια θηριώδη αεροτομή στο πίσω τμήμα ενώ οι απολήξεις της εξάτμισης μιμούνται το σχήμα του διαμαντιού.

Απαρατήρητο σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να περάσει το αεροδυναμικό σχήμα του αμαξώματος το οποίο αναμένεται να κατασκευάζεται εξολοκλήρου από ανθρακονήματα, ενώ στα στοιχεία που επίσης διακρίνονται ξεχωρίζουν τα κεραμικά δισκόφρενα και οι προς τα πάνω ανοιγόμενες «gullwing» πόρτες.

Οι εικόνες από το εσωτερικό αποκαλύπτουν εξίσου άφθονη χρήση ανθρακονημάτων ενώ στο πλαίσιο του αγωνιστικού… πνεύματος και του προσανατολισμού του το IE διαθέτει αφαιρούμενο τιμόνι και αγωνιστικά καθίσματα με ζώνες έξι σημείων.

Το teaser video δίνει και μια πρώτη γεύση από το επιβλητικό soundtrack του κινητήρα του ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ένας ατμοσφαιρικός V12 με απόδοση κοντά στους 800 ίππους και 700 Nm ροπής.

Οι υπόλοιπες πληροφορίες αναμένεται να δημοσιοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα οπότε και θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του υπεραυτοκινήτου το οποίο όπως έχει γνωστοποιήσει η ιταλική φίρμα με την κινεζική χρηματοδότηση θα προορίζεται αποκλειστικά για χρήση σε πίστα.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024