Μετά το Audi A8 είναι η σειρά του εξίσου πολυτελούς Α7 Sportback να επικαιροποιηθεί, αποκτώντας τη δεύτερη, κατά σειρά, γενιά του.

Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου, ωστόσο, οι εικόνες που έχουν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο δεν αφήνουν πολλά στην φαντασία των άμεσα ενδιαφερόμενων.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το νέο Audi A7 Sportback διατηρεί τη σχεδιαστική ιδιαιτερότητα που το χαρακτήριζε στο παρελθόν, συνδυάζοντας την πρακτικότητα ενός τυπικού hatchback με τα δυναμικά χαρακτηριστικά ενός coupe.

Ένα ακόμα στοιχείο που προσδίδει επιβλητικό χαρακτήρα στο γερμανικό τετράτροχο είναι οι διαστάσεις του, οι οποίες παραπέμπουν σε λιμουζίνα και ειδικότερα στο συντηρητικότερο σχεδιαστικά Audi A8.

Άλλωστε τα δύο αυτοκίνητα μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα και ως εκ τούτου την πλειονότητα των τεχνικών προδιαγραφών τους.

Για την ώρα, πάντως, η Audi έχει αρκεστεί στη δημοσιοποίηση μιας αινιγματικής φωτογραφίας, η οποία αποκαλύπτει την πολλά υποσχόμενη γραμμή οροφής του αυτοκινήτου.

auto.in.gr