Μερική κατάρρευση, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, σημειώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην οδό Καραϊσκου στον Πειραιά.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας αποκλείοντας το χώρο ενώ αυτή τη στιγμή διεξάγονται έρευνες για τυχόν εγκλωβισμένα άτομα.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα καθώς και έξι πυροσβέστες από την ΕΜΑΚ με τρία οχήματα και διασωστικό σκύλο.

Το κτήριο, παλιό διώροφο, βρίσκεται στην οδό Καραϊσκου 25.

Το μισό κτήριο έχει καταρρεύσει, χωρίς να υπάρχει εγκλωβισμένος άνθρωπος. Ωστόσο, η έρευνα που πραγματοποίησαν τα κλιμάκια της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ανέδειξε κάποια ευρήματα, τα οποία υποδηλώνουν ανθρώπινη παρουσία. Εκτιμάται, ότι ίσως το κτήριο χρησιμοποιούνταν από άστεγο ή άστεγους.

Οι έρευνες για το μέρος του κτηρίου που κατέρρευσε βρίσκονται σε εξέλιξη. Έως τώρα, δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκλωβισμένα άτομα, οι έρευνες, ωστόσο, συνεχίζονται με τον διασωστικό σκύλο. Από την κατάρρευση προκλήθηκαν ζημιές σε δύο αυτοκίνητα.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Πειραιά, καθώς και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και όταν ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα από την πυροσβεστική υπηρεσία ο δρόμος θα καθαριστεί από συνεργείο του δήμου και το κτήριο θα σφραγιστεί.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ