Τον δικό του τρόπο αντιμετώπισης των κινδύνων που μπορεί να κρύβουν οι δρόμοι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής διαθέτει η νέα πρόταση της καλιφορνέζικης φίρμας Rezvani.

Το TANK, όπως ονομάζεται, έχει ως αφετηρία το πλαίσιο του Jeep Wrangler, ωστόσο, όπως μπορείς κανείς να διαπιστώσει ουδεμία σχέση διατηρεί με το δημοφιλές off-roader.

Και αυτό η Rezvani αποφάσισε να του προσδώσει χαρακτηριστικά που παραπέμπουν περισσότερο σε ένα στρατιωτικό όχημα παρά σε ένα «πολιτικό» τετράτροχο.

Έτσι, λοιπόν, πέρα από την εμφανώς τροποποιημένη και άκρως επιθετική σχεδίαση, το επιβλητικό σε όλες τις διαστάσεις του ΤΑΝΚ εφοδιάζεται, έστω και προαιρετικά, με βαλλιστική θωράκιση που εξασφαλίζει η χρήση Kevlar και υαλοπινάκων κατηγορίας B6.

Στις εξωτικές προδιαγραφές του οφείλει να προσθέσει κανείς της θερμικές κάμερες και το σύστημα night vision, καθώς και έναν V8 κινητήρα χωρητικότητας 6,4 λίτρων ο οποίος αποδίδει 500 ίππους.

Η ακόμα μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, το σύστημα τετρακίνησης και τα θηριώδη ελαστικά μαρτυρούν πως ελάχιστα πράγματα μπορούν να σταθούν εμπόδιο στις προθέσεις του Rezvani TANK.

Μάλιστα για όσους αποφασίσουν πως η λύση του συγκεκριμένου είναι ενδεδειγμένη για εκείνους και εκταμιεύσουν το ποσό των 178.500 δολαρίων (τιμή για τη μη θωρακισμένη έκδοση), είναι σχεδόν ότι θα εκτιμήσουν τον πλούσιο εξοπλισμό και τις δόσεις πολυτέλειας που θα συναντήσουν στον πενταθέσιο θάλαμο επιβατών.

auto.in.gr