Πάντα υπάρχει τρόπος για να απολαύσεις το αγαπημένο σου φαγητό. Αυτό αποδεικνύει η αστροναύτης Σαμάνθα Κριστοφορέτι η οποία ζει εδώ και πολλά χρόνια σε Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Η σπουδαία επιστήμονας μπορεί να έχει αποδεχθεί την έλλειψη βαρύτητας και την ορισμένη ποσότητα τροφής που έχει κάθε μέρα στη διάθεσή της, ωστόσο όταν πρόκειται να απολαύσει το μπόνους φαγητό της είναι απόλυτη.

Θέλει να νιώθει σαν το σπίτι της και να τρώει την τορτίγια της όπως ακριβώς στην πατρίδα της. Στο βίντεο που δημοσίευσε το European Space Agency η αστροναύτης παρουσιάζει τον τρόπο με το οποίο ετοιμάζει το αγαπημένο της γεύμα. Με μεγάλη προσοχή και αγάπη ανοίγει ένα ένα τα σακουλάκια της και τοποθετεί μα μαεστρία πάνω στην ζεστή τορτίγια σαλάτα, σκουμπρί και κρέμα από πράσα.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μέχρι να ανοίξει το ένα σακουλάκι η τορτίγια έχει αρχίσει ήδη να ίπταται. Στο τέλος η έλλειψη βαρύτητας δεν μοιάζει να την εμποδίζει αλλά να την βοηθάει μιας και δεν χρειάζεται πιάτο και δεν φοβάται μην λερωθεί.

Βάλτε στη θέση της Σαμάνθας τον εαυτό σας και στη θέση της τορτίγιας πίτα με τζατζίκι, γύρο, κρεμμύδι και πατάτες. Ένα διαστημικό σουβλάκι είναι λοιπόν εφικτό!