Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί εκνευρίστηκε η Τζέιν Φόντα στο σόου της Μέγκιν Κέλι; [βίντεο]

Γιατί εκνευρίστηκε η Τζέιν Φόντα στο σόου της Μέγκιν Κέλι; [βίντεο]

Καλεσμένη στην εκπομπή της Μέγκιν Κέλι στο NBC ήταν η Τζέιν Φόντα αλλά όπως αποδείχθηκε δεν έφυγε και πολύ ευχαριστημένη. Η αγαπημένη ηθοποιός πήγε στην εκπομπή μαζί με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ με σκοπό να μιλήσουν για την νέα τους ταινία "Our souls at night" αλλά η παρουσιάστρια εστίασε περισσότερο στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει η Φόντα και όχι στην ταινία.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Μέγκιν Κέλι στο NBC ήταν η Τζέιν Φόντα αλλά όπως αποδείχθηκε δεν έφυγε και πολύ ευχαριστημένη.

Η αγαπημένη ηθοποιός πήγε στην εκπομπή μαζί με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ με σκοπό να μιλήσουν για την νέα τους ταινία «Our souls at night» αλλά η παρουσιάστρια δεν έμεινε σε αυτό το θέμα.

Μετά τις πρώτες ερωτήσεις για την ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν οι δύο ηθοποιοί η Κέλι αποφάσισε να εστιάσει στην εμφανιση της Φόντα και πιο συγκεκριμένα στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

«Έχεις υπάρξει παράδειγμα για όλους μας σχετικά με το πώς είναι να μεγαλώνει κάποιος όμορφα, με δύναμη και χωρίς να δείχνει απολογητικός», είπε η Κέλι και συνέχισε: «Έχεις παραδεχτεί πως έχεις κάνει πλαστικές, κάτι που θεωρώ πως είναι υπέρ σου. Φαίνεσαι καταπληκτική. Διάβασα όμως πως δεν είσαι περήφανη που παραδέχτηκες πως έχεις κάνει πλαστικές. Γιατί όχι; Γιατί το είπες αυτό;».

Η Fonda έδειξε αμέσως το ξάφνιασμά της και στη συνέχεια φανερά δυσαρεστημένη της είπε «Θέλουμε πραγματικά να μιλήσουμε για αυτό το θέμα, τώρα;».

«Καλή αντιμετώπιση, καλή στάση, φροντίζω τον εαυτό μου. Αλλά άσε με να σου πω γιατί αγαπάω αυτή την ταινία που κάναμε, την «Our Souls at Night», αντί να πω για την πλαστική χειρουργική» της το ξέκοψε η Τζέιν ενοχλημένη.

Η 79χρονη, σήμερα, ηθοποιός και κάτοχος Όσκαρ μίλησε περισσότερο γι’ αυτόν το διάλογο που εκτυλίχθηκε στον αέρα και μπροστά στον συμπρωταγωνιστή της, τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ.
«Με σόκαρε λίγο η ερώτηση» δήλωσε στο «Entertainment Today Canada». «Δεδομένου ότι δεν είχαμε πολύ χρόνο (σσ. στην εκπομπή) και ο Μπομπ ήταν παρών, είναι ένα παράξενο θέμα ν’ αναφερθείς σε αυτό, το κατά πόσον είχα κάνει πλαστική εγχείρηση ή όχι. Μου μοιάζει να είναι ο λάθος χρόνος και τόπος για να κάνεις αυτή την ερώτηση.»

Δηλώσεις για την ερώτηση της Κέλι έκανε και ο 80χρονος Ρόμπερτ Ρέντφορντ: «Δεν με αφορούσε. Βέβαια, εγώ δεν έχω κάνει (σσ. πλαστική εγχείρηση). Νομίζω ότι η Τζέιν δεν ήθελε να πάει. Νομίζω ότι δεν ήθελε να στραφεί το σόου στο πρόσωπό της, την επέμβαση που έχει κάνει, την εμφάνισή της».

ΑΠΕ

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024