Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Απόλλων Λάρισας έφυγε με «διπλό» από το Ελ Πάσο

Ο Απόλλων Λάρισας έφυγε με «διπλό» από το Ελ Πάσο

Ο Απόλλωνας Λάρισας έφυγε με τρεις βαθμούς από την κάθοδο στην Αθήνα, καθώς επικράτησε με 2-1 της Καλλιθέας στη συνάντηση με την οποία ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική στον 3ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας. Μια νίκη η οποία αυξάνει τις πιθανότητες πρόκρισης των Θεσσαλών στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, δεδομένης της παρουσίας των ΑΕΚ και Λαμίας.

Ο Απόλλωνας Λάρισας έφυγε με τρεις βαθμούς από την κάθοδο στην Αθήνα, καθώς επικράτησε με 2-1 της Καλλιθέας στη συνάντηση με την οποία ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική στον 3ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μια νίκη η οποία αυξάνει τις πιθανότητες πρόκρισης των Θεσσαλών στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, δεδομένης της παρουσίας των ΑΕΚ και Λαμίας.

Ο αθηναϊκός σύλλογος ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι κι αφού μόλις στο 2ο λεπτό το σουτ του Ντε Ολιβέιρα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Φιρινίδη, προηγήθηκε στο 8΄ με τον Σεζάι.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Σαχινίδη στο 15΄, απόφαση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες της Καλλιθέας (μαρκάρισμα του Σεζάι στον Σαχινίδη) στον Δραγάτη, κι έφτασαν στη νίκη με το δεύτερο γκολ του Σαχινίδη, το οποίο σημειώθηκε στο 63ο λεπτό με κεφαλιά-ψαράκι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Συριόπουλος, Ντε Ολιβέιρα, Χοτζάλι, Μίγγος – Παπαζαχαρίας, Βουτσιάς, Αγρόδημος, Κουρτεσιώτης

ΚΑΛΛΙΘΕΑ:
Κουτογλίδης, Ντιακιτέ (80΄ Φερέιρα), Κατσικάς, Συριόπουλος, Καντέ, Μίγγος (81΄ Μπιμάι), Χοτζάλι, Σεζάι, Ντε Ολιβέιρα, Τουρούκης (70΄ Μάκο), Ταμπάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Φιρινίδης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου, Χατζής, Λαμπρόπουλος (83΄ Μίλιτς), Σουλίδης (71΄ Αγρόδημος), Σαχινίδης, Σαρακατσάνης, Βουτσιάς (62΄ Μαυρίας).

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024