Δεν χρειάζονται συστάσεις, δεν χρειάζεται κανείς να παραθέσει πολλές πληροφορίες για αυτά τα δύο μεγαθήρια της ελληνικής ροκ σκηνής.

Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης ανεβαίνουν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή για να χαρίσουν αξέχαστες στιγμές στους χιλιάδες φαν τους.

Το βράδυ της Παρασκευής στην Τεχνόπολη θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση που πολλοί ονειρεύονταν για χρόνια. Μια συναυλία με τον τίτλο «Από γιορτή σε γιορτή» που θα ενώσει τις Τρύπες με τα Ξύλινα Σπαθιά, την «Αμνησία» με το «Λιωμένο παγώτο», τις «Ανάσες των λύκων» με τη «Μόχα», την εφηβεία μας με την ενηλίκιωση.

Ο Γιάννης Αγγελάκας, που όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος συνοδεύει η μπάντα του, οι 100°C. Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύει μαζί τους και παρέα πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν, σβήνουν.
Στις συναυλίες τους θα παρουσιάσουν τα «Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια», τον δίσκο που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και με τον οποίο ταξίδεψαν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης. Δίπλα όμως στα νέα τους τραγούδια θα υπάρχουν φυσικά επιλογές από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες έως σήμερα.

Οι πιο αγαπημένες μελωδίες και οι πολυτραγουδισμένοι στίχοι του Παύλου Παυλίδη, λόγια και τραγούδια που έχουν γράψει την ιστορία τους στην ελληνική μουσική και έχουν χαραχθεί βαθιά μέσα μας αποτελούν το μοτίβο πάνω στο οποίο κεντάει κάθε συναυλία του. Ο Παύλος στο κέντρο και η παρέα του ολόγυρα, οι B-Movies να στήνουν live υψηλής έντασης. Αυθεντικές rock ‘n’ roll συναυλίες, με τραγούδια τόσο από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τα μεταγενέστερη πορεία του Παύλου, υπόσχονται και τώρα, στις τέσσερις συναντήσεις τους επί σκηνής με τον Γιάννη Αγγελάκα.

Νατάσα Μαστοράκου