Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη στα αστικά λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Δεν θα κινηθούν από την έναρξη της βάρδιας στις 5:00 μέχρι τις 9:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα. Το μετρό και το τραμ θα κινηθούν κανονικά.

«Αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 10:00 π.μ. την Πέμπτη, ενώ την Τετάρτη τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00. Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ζητά αξιόπιστο προγραμματισμό των χειμερινών δρομολογίων και αντιδρά στην απαξίωση των συγκοινωνιών και στην πολύωρη αναμονή στις στάσεις» όπως αναφέρει στα ανακοίνωση του Συνδικάτου.

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου:

24ωρη απεργία στον Προαστιακό. Χωρίς δρομολόγια στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο το Μετρό (γραμμή 3).

«Κανένα δρομολόγιο τρένου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συμπεριλαμβανομένου και αυτών του Προαστιακού της Αθήνας δεν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017 λόγω 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Η απεργία την συγκεκριμένη ημέρα αποφασίστηκε καθώς, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι η μέρα που η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα περάσει και επίσημα στους νέους ιδιοκτήτες της. Εξαιτίας της απεργίας του προσωπικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου δεν θα πραγματοποιθεί κανένα δρομολόγιο του Μετρό στο τμήμα Δουκίσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο της γραμμής 3 του Μετρό» αναφέρει η ανακοίνωση του Συνδικάτου.

Σημειώνεται ότι για την Παρασκευή είχε προγραμματιστεί στάση εργασίας στον ΗΣΑΠ. Ωστόσο με ανακοίνωσή του το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ ανακοίνωσε την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων.