«Ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος αν οι άνθρωποι αγαπούσαν άνευ όρων, όπως ένας σκύλος». Αγαπάμε τον σκύλο μας, όσο μας λατρεύει και αυτός και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το αποδείξουμε έμπρακτα από την επίσκεψη μας στο κυνοφιλικό φεστιβάλ «Discover Dogs 2017» (http://www.discoverdogs.gr ), που θα πραγματοποιηθεί στο «Helexpo Maroussi» το διήμερο 4 και 5 Νοεμβρίου 2017, με δωρεάν είσοδο και δώρα για όλους τους επισκέπτες.

Ένα φεστιβάλ, που θα αποτελέσει μια μεγάλη κυνοφιλική γιορτή για το αγαπημένο μας κατοικίδιο και τους σύνθετους ρόλους, που έχει στην σημερινή κοινωνία.

Από αγαπημένος σύντροφος στην καθημερινότητα μας μέχρι πολύτιμος βοηθός για τους συνανθρώπους μας με κινητικά ή προβλήματα όρασης, ο σκύλος αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

Για τους λόγους αυτούς θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε όλοι μαζί στο «Discover Dogs 2017» την σημασία που έχει το αγαπημένο μας κατοικίδιο στην ζωή μας με μια σειρά από δραστηριότητες, που είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρουν την πληρέστερη κυνοφιλική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες.

Στο μοναδικό στην Ελλάδα φεστιβάλ τέτοιων προδιαγραφών θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε διαφορετικές φυλές σκύλων από τους κηδεμόνες τους, να μάθετε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, τις ανάγκες τους και να συζητήσετε για τον τρόπο που θα τους προσφέρετε ένα καλύτερο μέλλον.

Βασισμένο στο τρίπτυχο «εκπαιδευμένος κηδεμόνας – παιδεία – παιχνίδι» θα αποτελέσει τον χώρο συνάντησης μικρών και μεγάλων, κηδεμόνων και φίλων του σκύλου όπου, μέσα από βιωματικές δράσεις, θα μάθουμε τόσο για τον σκύλο αλλά και για την επίτευξη της απόλυτα αρμονικής συμβίωσης μαζί του.

Στο ειδικά σχεδιασμένο αμφιθέατρο του φεστιβάλ θα υπάρξουν μια πληθώρα ενημερωτικών εκδηλώσεων, όπου εκεί θα μπορέσετε να «εξοπλίσετε» το «οπλοστάσιο» των γνώσεων σας από ειδικούς:

• Ο διεθνής κριτής όλων των φυλών (FCI – Παγκόσμια Κυνολογική Ομοσπονδία), Γιώργος Κωστόπουλος θα μιλήσει για την ιστορία, τον χαρακτήρα και τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε φυλής.
• Ειδικοί θα αναφερθούν ενδελεχώς στους τρόπους που θα επιτύχετε την ευζωία των αγαπημένων σας φίλων.
• Θετικοί εκπαιδευτές θα σας καθοδηγήσουν σωστά για να βοηθήσετε τους σκύλους σας να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να κοινωνικοποιηθούν ομαλά.
• Κτηνίατροι θα σταθούν στα συνηθέστερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σκύλοι μας και θα σας προσφέρουν διεξόδους με τις απαντήσεις τους.
• Επιπρόσθετα θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να απευθύνετε τις ερωτήσεις που σας απασχολούν στους ομιλητές και να ξεδιαλύνετε μύθους και πραγματικότητα σε ένα διαδραστικό διήμερο, που θα σας προσφέρει το μοναδικό φεστιβάλ για σκύλους.

Διαβάστε αναλυτικά για το Φεστιβάλ εδώ

entertainment.in.gr