Να αγωνιστούν ελεύθερα, χωρίς φόβο και να προσπαθήσουν πολύ, ζήτησε ο
Μαρίνος Ουζουνίδης από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, εν όψει της ρεβάνς
με την Αθλέτικ Μπιλμπάο την Πέμπτη στην Ισπανία. Οι Πράσινοι μέσα σε
έξι λεπτά δέχθηκαν τρία γκολ και ηττήθηκαν στη Λεωφόρο με 3-2 από την
Μπιλμπάο και πλέον οι πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους του Europa
League έχουν λιγοστέψει πολύ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουζουνίδης:

«Ήμουν πάρα πολύ αισιόδοξος πριν από την πρώτη αναμέτρηση και πίστευα στη νίκη. Φάνηκε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε σε αυτό που θέλαμε και ο λόγος που ήρθε αυτό το σκορ είναι η απογοήτευσή μας για το γκολ που δεχθήκαμε.

»Μετά από το πρώτο ματς οι πιθανότητες της Αθλέτικ έγιναν ακόμα μεγαλύτερες από αυτές που ήταν στην αρχή. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να βάλουμε γκολ και να αγωνιστούμε πιο ελεύθερα. Δεν έχουμε φόβο και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουμε πολύ».

Αναφερόμενος στον Τσάβες τόνισε ότι «το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει από την αρχή. Το θέμα είναι να βάλουμε ένα γκολ και μετά να δούμε πως μπορούμε να το διαχειριστούμε».

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να επαναλάβει εικόνα ανάλογη με αυτή των 60 λεπτών της πρώτης αναμέτρησης υποστήριξε: «Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλή εικόνα μόνο για 6 λεπτά. Αυτά μας χάλασαν μία πολύ όμορφη βραδιά. Εδώ μέσα ο αντίπαλος είναι μία διαφορετική ομάδα.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και όπως είπα και στην Αθήνα όσο πιο μακριά από την περιοχή μας τόσο το καλύτερο. Αν παίξουμε αμυντικά θα έχουμε πρόβλημα. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας γιατί στο τέλος της ημέρας έχουμε περισσότερα να κερδίσουμε παρά να χάσουμε».

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Λουτσιάνο: «Είμαστε προετοιμασμένοι, μην ξεχνάτε ότι στο πρώτο ματς ξεκινήσαμε με 2-0. Είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ για να κάνουμε την έκπληξη. Είναι δύσκολο αλλά όχι αδύνατο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ