Μετά από πέντε χρόνια των γνωστών πια Street Outdoors parties, ήρθε η ώρα για το πρώτο -και το ίδιο κεφάτο- Street Outdoor festival.

To Street Outdoors Roots, έρχεται να παρουσιάσει μια διαφορετική μορφή -όπως υπόσχεται- φεστιβάλ πάνω στο κύμα. Θα έχει διάρκεια τριών ημερών, 4-6 Αυγούστου 2017 και με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Το φεστιβάλ έχει ώς σκοπό να αναδείξει την άποψη του Street Outdoors πως το DJing αποτελεί μια ξεχωριστή μορφή τέχνης και για αυτό τον λόγο παρουσιάζει μερικά από τα πλέον ανερχόμενα ταλέντα της διεθνούς σκηνής, πλαισιωμένα από γνωστούς έλληνες συλλέκτες και DJs.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Maori Beach Bar στην παραλία Πύργος της Χαλκιδικής, μόλις 90 λεπτά από την πόλη της Θεσσαλονίκης, ένας χώρος γνωστός για την εκπληκτική θέα στον Aθωνικό κόλπο, την έντονη εναλλαγή πράσινου και γαλάζιου και την καλλιτεχνική του πρωτοπορία.

Line up:
– Telephones
– Paramida
– Bell Towers
– June
– Street Outdoors Soundsystem
– Kocmoc
– Phon
– Nabrenda

Kαθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβαλ θα υπάρχουν οι ακόλουθες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες:
– Cafe/ Bar
– Κουζίνα με επιλογές φαγητού και πρωινού
– Ξαπλώστρες και κρεβάτια παραλίας
– Τουαλέτες και ντούζ

Χρήσιμες πληροφορίες για την διαμονή σας στην περιοχή κατά την διάρκεια του festival, μπορείτε να βρείτε στο link: http://www.maori.gr/el/accommodation/

entertainment.in.gr