Αν θες να διασκεδάσεις, μπορείς. Η καθημερινότητα προσφέρει ευκαιρίες για να περάσεις καλά με τον αγαπημένο σου.

Πάμε για δείπνο
Μπορεί να μην μπορείτε να πάτε να φάτε στον Πύργο του Άιφελ αλλά σίγουρα υπάρχει ένα εστιατόριο στην πόλη σας που θα σας αρέσει και θα θέλετε και οι δυο να επισκεφθείτε. Και τολμήστε την υπερβολή. Ντυθείτε λαμπερά, αφεθείτε στην περιποίηση των ανθρώπων του εστιατορίου (ζητήστε ακόμη να σας ανάψουν και κεριά) – και κατόπιν περάστε τη βραδιά σε ένα ξενοδοχείο – έχοντας πάντα μπροστά σας το υπέροχο πρωινό που θα σας σερβίρουν στο δωμάτιο.

Και εντωμεταξύ, καταστρώστε τα μελλοντικά σας σχέδια. Προσεχώς, θα καταφέρετε να φύγετε για το πολυπόθητο ταξίδι σας – υπάρχουν πάντα προσφορές

Σπα κατ’ οίκον
Κλείστε τα κινητά, γεμίστε την μπανιέρα, ανάψτε αρωματικά κεριά, ρίξτε στο νερό αιθέρια έλαια, βγάλτε τα ρούχα σας, βυθιστείτε και χαλαρώστε! Χαλαρή μουσική ως χαλί, πάντα ευπρόσδεκτη. Όταν το αισθανθείτε και οι δυο βγείτε, προσφέρετε ο ένας στον άλλον ένα μαλακό μασάζ και ο,τι ήθελε προκύψει! ΜΗΝ ασχοληθείτε με τα κινητά και τα tablets όλη μέρα. Είστε μόνο εσείς οι δυο στο σπίτι σας και απλά ο ένας θα απολαμβάνει τον άλλον.

Τουρίστες του 24ώρου

Αντιμετωπίστε τους εαυτούς σας ως τουρίστες και την πόλη σας ως άγνωστη περιοχή. Βγείτε λοιπόν και εξερευνήστε: από μουσεία μέχρι γειτονιές, μπαρ και εστιατόρια και ψώνια! Όλη μέρα στους δρόμους! Όπως ακριβώς είναι το πρόγραμμα όταν βρισκόμαστε σε μια πόλη του εξωτερικού. Μάλιστα, αν ο καιρός το επιτρέπει και η διαθέσεις σας είναι ανεβασμένες μπορείτε να κάνετε και μια μονοήμερη σε ένα κοντινό νησάκι.

ΑΝΝΙΩ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ,ΦΩΤΟ: GUSTAVO FRANCO

gamos.gr