Ο Ντάνιελ Κρεγκ παραμένει στο παιχνίδι του Τζέιμς Μποντ και σύμφωνα με νέα ρεπορτάζ ο βρετανός ηθοποιός θα επιστρέψει κατά πάσα πιθανότητα στον ρόλο του θρυλικού πράκτορα 007. Μάλιστα, φαίνεται πως δεν θα είναι ο μόνος. Σύμφωνα με τη The Mirror στη νέα ταινία θα επιστρέψει και η Αντέλ για να την ντύσει μουσικά.

Οι φήμες ότι ο Κρεγκ δεν θα συνέχιζε ως Μποντ ξεκίνησαν πριν βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το Spectre το 2015 από τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός, τώρα όμως νέες πληροφορίες θέλουν ο 49χρονος Βρετανός να έχει αλλάξει γνώμη και η παραγωγός της σειράς, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, να έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του και στην επόμενη ταινία του φραντσάιζ.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι προτιμά να κόψει τις φλέβες του, παρά να υποδηθεί ξανά τον θρυλικό πράκτορα. Ο ίδιος είπε τότε ότι είναι δυσβάσταχτο να διατηρεί την εικόνα που θέλει να προβάλλει ο Μποντ και ότι στην τελευταία του ταινία έδωσε τα πάντα.

Ωστόσο, η Μπάρμπαρα Μπρόκολι φαίνεται πως σχεδόν έπεισε τον Ντάνιελ Κρεγκ να γυρίσει και την επόμενη ταινία του Μποντ.

Βέβαια, ο Κρεγκ ίσως να μην είναι ο μόνος που θα επιστρέψει -αν και ποτέ δεν έφυγε- στον Τζέιμς Μποντ, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα The Mirror, η Μπρόκολι είναι αποφασισμένη να πείσει την Αντέλ να τραγουδήσει το σάουντρακ της νέας ταινίας, κάτι που είχε κάνει για το Skyfall, την πλέον κερδοφόρα ταινία της κινηματογραφικής σειράς. Μάλιστα, ήταν το τραγούδι που κέρδισε Grammy, Χρυσή Σφαίρα, Όσκαρ και Brits.

Η εφημερίδα επικαλείται ανώνυμη πηγή η οποία υποστηρίζει ότι η Μπρόκολι «μιλά με την τραγουδίστρια».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ