Μπορεί η νέα ταινία Μπάτμαν να έχει προγραμματιστεί για να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019, ωστόσο ο νέος σκηνοθέτης της ταινίας Ματ Ριβς ήδη επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να εξελιχθεί σε τριλογία.

Μιλώντας στον διαδικτυακό τόπο Fandango, για την προώθηση της νέας του ταινίας «Ο πλανήτης των πιθήκων: Η σύγκρουση» ο 51χρονος σκηνοθέτης είπε: «Έχω ιδέες για μία τριλογία, αλλά πραγματικά το σημαντικό είναι να ξεκινήσω. Ξέρετε, θα πρέπει να αρχίσω με μία ιστορία με την οποία ξεκινάει κάτι. Και θα σας έλεγα ψέματα εάν υποστήριζα ότι η τριλογία των Πιθήκων είχε ήδη προγραμματιστεί, γιατί απλά δεν είχε».

Και πρόσθεσε: «Ήταν ένα από εκείνα τα πράγματα όπου ο χαρακτήρας είναι τόσο ισχυρός και οι δυνατότητες φαινόταν από την αρχή, αλλά πώς ακριβώς πηγαίνεις από το Α στο Ω δεν ήταν κάτι που το γνώριζα».

Μιλώντας τον περασμένο μήνα για την ταινία του Μπάτμαν με τον Μπεν Άφλεκ, είπε ότι η εκδοχή αυτή κοιτάζει περισσότερο μέσα στο μυαλό και τον χαρακτήρα του ήρωα.

Παλαιότερα, ο Ριβς είχε δηλώσει ότι το The Batman θα είναι περισσότερο μία ταινία νουάρ από τις προηγούμενες ταινίες και ότι αντλεί έμπνευση από το σινεμά του Χίτσκοκ.

Αρχικά, την ταινία επρόκειτο να σκηνοθετήσει ο Μπεν Άφλεκ σε δικό του σενάριο. Όταν ο Άφλεκ αποχώρησε από την καρέκλα του σκηνοθέτη, ο Ματ Ριβς ανέλαβε τη σκηνοθεσία.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστεί ο Μπεν Άφλεκ, ενώ την εμφάνισή τους θα κάνουν ο Τζέρεμι Άιρονς ως Άλφρεντ Πένιγουερθ και ο Τζ.Κ.Σίμονς ως επιθεωρητής Γκόρντον. Υπάρχει, επίσης, μια φήμη που θέλει τον Τζος Γκαντ να υποδύεται τον ρόλο του Πιγκουίνου, έναν
χαρακτήρα που έχει παίξει με μεγάλη επιτυχία ο Ντάνι Ντε Βίτο, στην
ταινία «Ο Μπάτμαν επιστρέφει».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ